屌你老母,何伯的仔女簡直係垃圾

495 回覆
328 Like 4718 Dislike
我呢兩個月炒港股都唔止贏左450 萬啦
本身個戶口都冇其他人個名架啦
做咩姐你
O甘易擊火暴白勺血管

我也想言式1下
唔通佢見到同胞呃唔到錢勁嬲
有相唔代表close,可以係各懷鬼胎
導火線就梗係大陸婆出現啦,因為會直接分薄佢哋仔女嘅利益呀嘛

你雪白勺對
咁即係認同?
寫出黎就係point?
家用原意係養老豆, 唔係比佢養女人
人地仔女要拎走

首先係無違原意
二黎拎起再遂月比番老豆生活, 又唔撚得呀?

戇撚鳩

你咁撚叻就幫大家分埋450萬邊d 係老母,邊d係仔女, 邊d係老豆
分撚到再講啦 傻閪
弱智仔
頭先你先話家用你理得佢攞黎溝女
咁佢合法拎自己既錢,你理得細女攞去派街坊咩
屌樓豬屎忽!
真呀
又唔見其他兄弟姊妹出黎嘈個2家姐拎曬啲錢
你考慮下幫何伯同新何太
我畀錢老豆,佢鍾意拎黎叫雞,貼女都係佢自由 呢個係基本尊重。

450 萬係老豆錢,點解要啲仔女幫佢分點用?
打電話都唔聽,不聞不問,同果啲騙徒轉走晒人錢銷聲匿跡一樣
你認同細女可以獨吞呢450萬,只能夠話你係一個好仆街的人
認同呀
就算個女冇拎走D錢
其他仔女一樣都係冇權用D錢
有咩問題?
同意, 女婿仲要講埋粗口
我明好多人都好憎廢老,但做人唔係咁架下話?
咁係你既選擇啫, 關人地咩事先

叫你分清楚450萬入邊 本身係邊個d錢呀
我就同意比番老豆自己果份佢既
唔係就係好仆街囉,
何太講野信唔過點解何伯講野信得過?
5個仔女一蚊家用都無比過咩?
如果有比過家用呢450萬佢地都有份儲!

我識個朋友佢個個月自動轉賬5千入佢呀爸戶口,如是者十幾年有年80歲生日佢呀爸竟然屌9佢咁多年一個崩都冇比過佢,我朋友嬲爆爆,啲老人家就係咁,矇下矇下。所以香港咁多癈老
依家個個都覺得何伯矇矇地架啦,又俾何太落哂藥話佢5個仔女只係顧住啲錢,得佢係真心對何伯好,點解你信電視個兩個咸濕何伯賤女人既說話?
無獨吞呀,都話派街坊
咁而家佢地粒聲唔出拎走晒啲錢,又唔同老豆溝通,所以就= 垃圾。
其實好撚簡單,按比例分配,以後大家斷絕關係。

講真,我真係唔撚信d錢全部阿伯賺返來。

我亦唔撚信咁多年五個仔女完全無理過佢,或者冇勸過佢。

五個仔女自己親生,可以為左個女人反目。咁如果你問我,我真係覺得比返應得果部分何伯,以後乜都唔理囉。
咁大個人,自己做野自己負責。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞