屌你老母,何伯的仔女簡直係垃圾

495 回覆
329 Like 4718 Dislike
典解啲人分析能力咁低都咁鍾意大大聲同人講?唔覺得樣衰咩
$450萬仲係度
到時就係
比個中國女人拎走晒
踢埋出公屋啦
情緒勒索個5個仔女養佢
係喎 如果一直以為係要雙簽就嗰陣已經問過阿女講要去銀行啦
根本佢自己都知單簽就得 點知唔夠個女快就喺度老屈
樓主我buy你
既然細女都拎走晒錢 點解仲要唔理老豆?
每個月生活費都要啦?
班仔女都唔係啲咩好人
睇相成班PK
MK
關你撚事咩
1. 450萬係聯名戶口,共同擁有人點使都得

其他point 係咪已經收曬皮
既然係“細女有份,所以細女拎晒錢走係合情合理合法,咁 ok"你都OK仲講經?

貪錢唔代表一定會亡恩負義,佢收左呢舊錢,”可以“唔係即刻走佬-但你唔可否定

”沒有“誰比誰比高尚...但”差撚過 何大媽“

何伯前妻有份賺,我屌你老母。咁450萬 何伯起碼估一半-你點知係幾多?100%都得架

點解要剝削你哋老竇嘅戀愛自由?-無錢就無戀愛自由?

個撚個貪圖老豆嘅錢,冇撚大志-任由奸人奸計得逞就大惡
都半隻腳入鬼門關仲溝女
溝都算娶埋人
有冇理子女感受
點接受細過自己叫阿媽
有冇同子女講過想再結婚
人哋反對你一意孤行咪怪人絕情
全部自己攞來
樓主單身毒撚講D說話自我中心
唔洗理人鐘意點就點
唔怪得幾十歲單身
18歲河馬仔啱啱畢業 唔知銀行點運作唔撚怪得你
你點知嗰四百五十萬全部都係何伯?

至少一部係佢老婆生前同埋保險,係留俾佢同埋佢啲仔女,我好想信佢老婆一定唔想佢咁様洗響個女人身上。

係呀,單簽點解唔得?
可能唔合情唔合理
但合法
其實最簡單聯名改做雙簽先拎得已經防止到好多野啦
可能何伯比個何太威脅再唔嘔d錢出黎就返鄉下 之後何伯同個女夾好晨早轉走曬d錢 再苦肉計做場戲比何太睇 為左要令何太信再叫東張出黎證實比佢睇 之細叫細女消失唔好係何伯死前唔好再聯絡何伯 咁樣何伯就有個免費私家雞同私家看護而又一蚊都唔洗出
監察住啲錢點使?個大媽一早開定戶口
定期一完即轉落大媽戶口啦
頌有得監察咩?
個大媽開口埋口就錢,啲戲又屎
究竟咩人會信佢真關心陳伯?
解決? 個問題係佢製造出嚟
唔通冷戰一世就一世都唔使俾?
你對唔對得住你個名?口德邨
咁係佢個二仔冇屋住
細女咁不孝
監察嚟做咩
監察到呃咗
然後呢
戇鳩
點解呢個世界有樓主呢啲戇鳩
樓主老豆要去kk,樓主應該尊重身體自主。
打篇野下下屌人老母
你會唔會爆血管?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞