屌你老母,何伯的仔女簡直係垃圾

495 回覆
328 Like 4718 Dislike
我琴晚返屋企經過保安呀姐個陣
剩係聽到兩句都知佢同隔離座個呀叔傾緊呢單野
個呀姐仲要係話"我係佢仔女都一定拎走啦點會益你個女人"
想知樓主係獨醒撚定係工場入筷子
其實又唔可以怪D仔女
佢地等咁耐就係等佢老豆死咗分錢
點知突然殺個程咬金出嚟先先下手為強啫
不過何伯本身諗住拎D錢出嚟
臨死前仲有得屌下閪,又有人照顧下自己
依家可能冇了
你係何太個18歲仔? 諗住同人爭產呀?
老實講,如果唔係拎走晒啲錢,嗰450萬大陸婆已經袋袋平安!何伯已經訓緊街。
4000幾負評樓主ho ball
踢穿邪教就係咁㗎啦
維穩嘅人會講乜嘢呀?
如果你話六四有發生過 你話大陸啲公安會點樣鬧你?

而且根本好肯定而家全世界都知咩事
真係屌佢都廢事

所以點解咁多騙案仲有得做

KK園筍工可能係真嘅呢樓豬去做下喇
下下屌人老母
樓主根本想屌何太!
東張閪望播出嚟嘅都係on9
咪住先
班仔女拎走完450萬後幾時話會每月定額俾返生活費何伯?
又換門鎖,又唔接電話,又粗口回應,呢啲人會每月照俾家用?

唔係真係信Facebook匿名嗰啲9up post下話?

大山婆貪錢,佢5個仔女仲貪。
收皮啦,到時嗰個係你老竇,你係咪講到咁順攤
而家隨時會打官司梗係唔好做多餘野, 一陣上到法庭比人問筆錢你拎得名正言順咁點解要比所謂生活費

同埋何伯而家有老婆照顧, 肯定唔會要訓街同捱餓, 更加唔急住要生活費

至於換鎖, 唔聽電話, 粗口回應就明顯係何伯仲有好多野無講出黎
老豆搵到人過世,有人照顧,唔駛訓街,都justify 唔到個女可以一野拎走晒佢啲積蓄,然後block埋人。

我明啲錢仔女唔拎走就遲早俾大陸婆呃,但唔駛講到佢地係正義之師,佢地都只係猴住筆遺產,同大陸婆一樣。
躝返入去賭股票啦
常理推斷, 個阿媽走左9年大家都仲關係融洽, 然後老豆識左個大媽幾個月想拎錢, 正常做仔女既都會同個老豆傾同勸佢, 無可能話即刻反面電話又唔聽又講粗口又換鎖, 中間幾多野何伯無講出黎

第二, 何伯成日話佢地一人分90萬, 喺香港90萬算係乜野錢, 你有份工喺醫院做護士, 你會唔會為左90萬同個關係好好既老豆反面
係咪睇得連登FG 50k post多?
你覺得90萬少你叻你本事,現實上公屋家庭真係9萬蚊都足以同屋企人反面啦。個女做護士有穩定收入就唔會貪錢?

如果何伯背後做左幾多衰野,班仔女隨時可以自證身份出句聲踢爆。到依家都冇仔女澄清我就唔會假定佢地有幾委屈。
你係叻哥黎?
唔使judge
都已經 action 左
你戇鳩?
當你係何伯仔女,係其中一個受益人,睇你講唔講得出呢啲說話
btw關你撚事咩屌你老母
而家何太洗濕左個頭,一日啲錢未攞返,佢都要繼續做埋場戲,老來有個女人照顧,啲錢又可以留俾仔女,何伯心水清喇
1. 450萬係老豆

第一句就錯
哦 比錢先有得屌閪? 原來河伯當佢雞咁屌
細女犯法定咩?
要討論450萬嘅來源根本外人證明唔到

事實就係戶口係聯名,河馬係佢老婆都冇資格管戶口嘅錢
細女就係合法渠道攞戶口嘅錢,洗撚你咁多意見咩
定你老婆都係北姑? 咁大反應
擺明成件事都無人犯法
只不過開聯名戶口,而唔係大部金錢來源嘅一方無問另外一名持有人而攞曬全部錢走,道理上點都講唔通。

同其他第三方完全無關

咁唔通咁多電話騙案,阿伯有電話就可以話怕佢俾人呃而轉走曬d錢?
應該同老竇傾,幫佢keep 番至少一半當買保險,而唔係一野攞曬。講真真係好仆街嘅行為
你點證明大部分唔係屬於邊個? 等於我都證明唔到
你要話幾個仔女仆街都好,會少忽肉?但係唔拎錢就會冇哂啲錢啦
一個外人嚟到結咗婚冇耐就開始用屬於呢個家庭嘅錢
,有問冇問 你都係推測,更何況我唔覺得仔女會冇同老豆討論過河馬嘅情況,以前啲聚會合照咁開心
你自己都將呢個情景套落電話騙案到啦 真係得啖笑
唔好出嚟做小丑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞