屌你老母,何伯的仔女簡直係垃圾

495 回覆
328 Like 4718 Dislike
咁究竟舊錢係有人爭定冇人爭?
同樣道理,你都證實唔係450萬唔係佢老豆
多謝指正
總之聯名嗰個啦
唔記得排第幾
認左450係佢,唔一定可以拎得返,要打官司,假如細女移民,錢永遠拎唔返。

但認左450係佢一定冇左間公屋。
20幾歲同40歲既人
搵錢承擔風險能力都都唔同
真係搵到錢使撚住公屋
你咁講 阿伯話450萬係佢一手一腳搵返黎既血汗錢
咁咪再搵過囉 有幾難 佢勁過啲後生添啊
60歲or above 老人住公屋根本唔使資產審查
何伯依家根本只係說服自己,兩頭唔到岸,人就係鍾意抗拒服從,你地愈阻佢哋就愈痴纏嫁啦。何太就精啦,上幾條片何太啲表情動作根本出賣曬自己,依家明顯已經轉咗計劃,立於不敗之地

出面同呢個post一樣有堆傻鳩撐何伯,呀何太如果真係食鳩咗450,呢班傻鳩鳩又係笑鳩何伯,咩啲錢係何伯鍾意點洗就點洗,應該拉鳩曬呢班垃圾就岩,搞到啲詐騙仲有得撈就係因為多得你地唔少
你都幾on9
而家係講緊佢暪住房署有一大舊錢而成功申請公屋喎。。。。
正常冇事就係,但而家有人篤灰(佢自爆)就同同玩法,房署都焗住做嘢
拎番450萬,冇左間公屋,咪好似而家咁跟何太何仔住囉
真心5個仔女供書教學。。。拎左450。。而家玩失蹤。。。癲
做仔女既,好應該帶老豆去正正經經叫隻雞la
其實關你乜事
咁肉緊做乜
>= 已經有 >= or > 嘅意思
講得好啱
隻河馬做咗五仔女嘅mother-in-law
咁到何伯瓜老襯之後,河馬有咩事借貴利/呻無錢/要人供養
係咪又會上咗五仔女身?
呢樣嘢條咸濕伯父肯定無諗過
如果你係細女 你會攞返啲錢出黎?
五仔女係醒就快啲簽衰仔紙
至少斷絕同河馬嘅關係先
登報又好乜都好
你都onl79
借錢點會上屋企人身,
仲要唔係住埋一齊

你戇鳩姐,d古惑仔都唔係戇鳩,
一陣條數追唔到咪又係自己填番
7. 點解要剝削你哋老竇嘅戀愛自由?我屌你老母,唔通阿伯就唔配擁有幸福?

邊到剝削戀愛自由,冇左450萬就冇戀愛咩,定冇左450萬何太就唔要何伯啦
佢戶口剩返果$4200夠佢屌隻好高質的雞啦。
相信佢試一次會醒覺架啦。
成個熱門都何伯 國家機器要spin 走某啲事
會醒就唔使沉船落呢啲中年肥婆
條廢老啲訪問,都講幾次係想人服侍佢
叫雞應該做唔到嗰種服侍

好心幾個仔女就睇開啲,阿媽又走咗咁耐,大數又係自己管哂
就當老豆包件私家雞
唔知既以為樓主都係何太私生子
細囡拿走d錢 咪等於 政府拿您d錢去整強積金
又唔見樓主去中環嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞