屌你老母,何伯的仔女簡直係垃圾

495 回覆
328 Like 4718 Dislike
你都on L 9 ga, 知佢去死都唔阻止就唔係親人la, 而家何伯用條L 思考
佢一日有河馬理都唔需要仔女理
你以為自己好撚醒?
其實點解細女有權提取何伯銀行既錢走?聯名可以單方面提款?
咪就係 班垃圾兒登仔話仔女為左保障何伯
但自己早何太一步呃左果450萬先
比隻大山婆迷到話自己五個仔女都係仆街

但係明明係細女拎佢d錢

唉......屌,如果隻大山婆真係真心(冇可能),點會想何伯同仔女搞到咁
終於有人講正常野
個個都響度討論何太真係完全顯示出香港人質素有幾咁低劣
人地係因為錢嘅問題就會兄弟姊妹不和啦
支那仔,個社會唔會幫你呃錢嫁傻仔
聽到粗口打冷震呀?
真,連登仔咁撚醒一定個個都係百萬富翁
佢老婆黎
呃乜撚野
你憑咩去judge
D錢係老野嘅佢鍾意掉撚曬落海都得
一連幾個po都係何太打手開
同何太差唔多level 可能係同鄉黎
如果 俾仔女攞 定 俾何大媽呃,我寧願揀俾仔女攞

1. 450 萬 聯名,姐係有部分唔屬於佢。

2. 我覺得佢有人照顧ok嘅,仔女每個月俾1萬佢洗囉

3.開舖頭? 無計劃書、無搵舖、就即刻拎100萬,仲要賠錢都要拎。咁急? 大家都知咩事啦
可以
睇你點指示
樓主明知自己啲points廢到棧俾人圍屌
連正負評都唔敢show
近照? 有幾近呀? 前何太都死咗幾年時間喎
同埋一個武肺都搞到冇咗4年時間啦
幾年時間 足夠令到何伯變到開始北上叫雞
合照都好大可能係發現何伯叫雞之前影嘅仲未完全反目
合法取得,有種咪用$4200 請律師同仔女打官司囉
攞住一球嘢走返上大陸
再block你全家
你咪慢慢搵證據囉
財到光棍手呀老襯
真,只有支那婆先會覺得條大山婆冇問題

成班無恥之徒
冇錯,收到風何伯仔女一定係移英踩港逃犯
照你講法咁其實何伯鍾意拎都拎得啦
某程度都同意你講既野
根本三方都有問題

何伯: 係有自由同個新識既人閃婚 但件事的確無視左仔女利益
仔女: 驚阿爸被呃 拎錢走做保障可理解 但拎完從此斷聯未免太極端
何太: 真愛機率比中6合彩低 但如同樓主睇法 如果佢可以照顧何伯到死
都算盡左本份
再加上大家睇下何太既條件 年紀外形背景, 仲有個十幾歲仔
互相相愛可以搵到咩男人
真愛本身就係好奢侈既事
搵到有錢+愛錫自己既何伯不知幾醒
支那婆頭幾個月就想攞一球做生意,重同何伯講做好心理準備有機會輸晒
樓豬覺得450萬可以照顧到何伯15年?
真係天真過天真嬌
真係想個老公過到剩低既人世,係應該好好規劃D錢要點用,唔係下下買首飾買金器做生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞