召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (115)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
入迴旋處閪路人閪交通荃10 18幫到你
Highway 就唔使人教啦重易cut 過你平時揸車
你唔講我都唔知原來你對補鐘係有咁大嘅誤會。同埋你咁講姐係你都認你自己無問過人地係要咩就畀意見人?
加上你閱讀理解係咪有問題? 你知唔知果句嘢包含咗咩係入面? 駛唔駛我解釋翻畀你個傻閪導航句嘢係有咩意思?
噉佢上嚟問一句我答一句有乜嘢問題?係咪要查家宅問晒佢detail 先畀得solution ?原來你鍾意八人私隱先答人噉冇嘢啦
柒咗就話包山包海?正一傻閪Cctoy pattern 公就你贏字就我輸你自己慢慢單機啦賤種Cctoy
咁我咪話畀你聽你答得有問題囉傻閪 原來唔話得嘅,係就早講呀嘛。
P牌仔想搵師傅補下鐘,無拉拉叫人考18牌發生咩事
棍仔都少揸既時侯無拉拉俾多D 錢考個用唔著既牌做乜9
無師傅推薦又唔知市價唔洗隔硬覆
講一大堆野 退一萬步睇你所有野都係啱都好
第一句已經九唔搭柒啦
想問下 每日親自抽快期 同 2星期連續自動每日抽快期

我老母話每日親自抽好似會高啲機會中
自動抽 兩次中
之前抽左total三次 2星期自動抽都唔中陰公
後尾死死地氣去排尾期
唔好啦

你抽多幾次都未到尾期
應該要好黑仔先會尾期快過快期
我只係suggest 我又冇話如果唔學18=-ve xxxxx
啱聽咪去唔啱聽咪唔好跟
留個仆街師傅名:
學車易 梁xx 電話號碼98627657
教車態度惡劣,屢次口出惡言指責同pua學生嘅駕駛技術,每次等燈位都會攞部手機出嚟玩。我轉軚轉得好地地會突然出手扭個軚盤真係痴撚線。遇到呢啲咁嘅師傅嚇死初學嘅學生都似。剩係上咗佢兩堂個半鐘幾乎鬧足全程心諗有病。希望嚟緊學車嘅朋友多加留意
有妹豬緊係好睇
阿輝
等我教佢揸啦不過覺得家姐正啲

Btw呢個阿婆仲撚癲考官唔換位揸返去當贏
https://www.youtube.com/watch?v=C5SebFHWv6A&ab_channel=%E9%BB%83%E8%91%89%E6%98%8E%E6%95%99%E8%BB%8A%E5%B8%AB%E5%82%85
個啊蛇教啲學生噉嘅
俾我就唔放上去盞搞臭自己個朵 重要同一日考即係應該操得7788上次妹豬條片起碼都有一個禮拜先考

呢個阿婆真係搭車算啦 俾牌佢下半世分分鐘喺監獄度過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞