「西方車企完蛋了」︱試乘十幾輛中國電動車後 美國記者感慨:「我們一敗塗地」

243 回覆
53 Like 255 Dislike
唔理啦
笑左中國先最係緊要
叫佢地去搵蓬德萊因投訴
氫站幾時普及到再講
屌你老母 , 原來係文盲 加腦殘 , 睇內文都有寫啦, 逐渐退出呀 俾你吹撚到 幾年前已經收回行業所有補貼 自己貼link 打自己塊柒面 你都係縮埋入你老母個臭閪到啦 唔好出黎柒啦
屌你老母, 而家仲有電車 "续航在250公里以下 " 咁撚廢?
你真係唔撚識架wo , 低質討論
北歐咁撚凍 Tesla愈賣愈多架
中電車煞掣整極都唔好既

愛惜生命,不了
嘥氣,中國造車根本唔係市場行為,大量補貼佢個價一定有「競爭力」,咁人哋咪加返你關稅囉
15年逐漸退出
22年底正式退出
充電站Cctoy就話唔普及
仲冷門既氫站就好有前途
真係服左Cctoy黃絲
逢x必反 逢x必讚
唔洗思考架
垃圾中國車,會自燃,人地歐洲188幾年已經出內燃機
再吹大啲,到時環球關稅
唔需要投訴
因為唔會通過到
https://m.cnyes.com/news/id/5558478

俾個source你
當你渣住盤數,就唔會因為想ban中國車賠埋自己盤生意
美國呢幾年咪ban左好多中國野而蝕/賺小左
咁美國佬係咪on99
好多野係侵侵時期開始做
跟手美國對中國入口下降同時價格上升
好多做入口貿易都屌佢個policy影響生意
咁你明白點解拜登會當選
https://www.hk01.com/即時國際/878144/美國機構調查-美企承擔特朗普對華加徵關稅的幾乎所有成本
始終電動車有現成嘅嘢backup, 簡單到連自己車位都可以裝到充電位,先至叫易普及。
但有咁多配套同稅項優惠都搞左成十幾年到而家都係唔夠充電站
加氫站香港先得一定兩個冇返十年都唔駛諗
淨係拜登呢兩年都大把
asml禁深紫光機/ nvda專登整個h800比大陸都禁埋
個個都因為生意唔出手最後贏左啲錢輸左國運/未來
打擊中國基本上係兩黨共識,俾你講到侵單人就呼風喚雨咁
我話係侵個陣做起
邊句話佢呼風喚雨?

同埋你搞清楚
拜登只係部份延續侵嘅手法
兩者唔係一樣,侵係成日屌拜登
唔好玩啦清,唔好侵會話登哥你做得真係好,下屆都交俾你就可以咩
當家電手機咁做
死硬

售後安全性全部唔理

淨係講粒電已經仆街
買車送crédit 都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞