[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (4)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
芒亨狩獵藍羽
倒不如話今集後悔都算,迷惘根本冇必要,搞到士巴拿先係二騎咁,仲有自己條敵我同源線

衰啲講句,九堂個定位好似得翻做寶太郎老婆咁
咁阿geats 哥對班未來人又真係hea咗啲既
唔駛團結,geats上心小小已經得
如果有創世之力既係佢應該一早咩都搞掂曬

同埋割柒班人真係比較少諗埋一邊
就算諗埋一邊都好快比人屌醒
次次奸角係度9up,
男主一聽到已經答就算係咁都唔係傷害人既理由,
即刻就截住班奸角唔比佢繼續9up妖言惑眾
九堂二拉係gimmick,主要係廣告入面做二拉
根本正常二拉劇情係曬士巴拿度,只係一開始話佢係疑似拉打之後計佢三拉
呢個原來唔係Fan art 嚟 !?

Twitter 望到 以為Fan art
料理の鍊金術師?
所以覺得好食...
點解又三
抄legend?
好邪啊 ~!!
9up之前養父母

冥王: I am your father!

NO

老豆s 唔齊人

媾AI 都唔成功

3戰隊舞台

仲以為會哥C9咁 口射光
結果出海 豚
唔係 鯊魚先啱
該媒體亦就關於犬飼去見男孩以及送手錶的事情詢問了他的所屬事務所,而事務所回覆指「我們沒有收到這樣的通知,如果真有這件事的話,相信探望男孩的不是犬飼,而是桐生戰兔。」
間事務所好有人性
事務所咁樣回應真係型到爆,又低調又得體

井上拍片唔會係做多嘅,可以為小朋友做個紀錄,為佢家人將來留低實體嘅回憶,仲可能召喚到其他英雄朋友
佢加首自己唱嘅歌做BGM 加上自己po出嚟
感覺上就有種做show feel
個人就覺得冇咁好
矢車見完 係小朋友個邊po出嚟 個人感覺上就接受多D
當然都欣賞佢地
佢地三個補完計劃TALKSHOW野嚟
OIC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞