[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (4)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
2025又有build劇場版?
其實兩套都係混亂
暴太郎keep到TV果種混亂得黎又好笑
最後見番某位仁兄個心終於都舒服晒
獸電係時間線亂得滯睇到成舊雲
強龍金fans睇完唔知有咩感受
有D位似為咗強行賣情懷所以犧牲合理性
同TV客串演出相比之下冇乜feel
同埋做咩唔搵返666寫…應該掛住寫風都太忙
點解仲未有outsider 熟肉
搵到啦自膠

同who
Beverly做咩扮到成個幾田りら咁,差D以前請幾田唱
原來唔係煉金術師 係拉打傳心師
https://x.com/SuperSentai_FLT/status/1792039695838495088

高野水登 先生 書き下ろしの朗読劇

唔係佢啦

原來染紅髮
唔係定好

古原World
唔係玩逐隻Chemy 死再用彩虹力量復活掛?

卡包有既彩虹chmey 有
10隻lv 10 + 本身gotchard 6隻新規皮套既派生形態

Btw 強迫症睇返呢幾隻彩虹chemy 點解會人造物咁少

職業 - 相撲手 武士 巫師
昆蟲 - 蝗蟲 螞蟻 獨角仙
載具 - 滑板 電單車 火車 戰鬥機
動物 - 蟹 鷹 獅子
植物 - 仙人掌 森林 世界樹
人造物 - 電池 城堡

超自然 古代 星球 幻想都係得lv 10

明明少一隻載具,多一隻人造物就好平衡每樣有三隻

如果最終章都係咁樣玩單元會悶死
唔知點解有感覺會將啲派生形態皮套改做彩虹色再出場
唔係 Bandai點出黑白卡
過咗廿年,兩個到依家都仲係咁好J
爆上張圖 下集嘅
仆街今日遲咗入個網update咗下個禮拜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞