[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (4)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
有啲人話係法拉帶頭排斥佢
唔關事本身凜子係話一開始係當晴人係同期既對手
本身都係女仔兩個自己玩
男仔嗰三個自己玩
本身就唔fd

真骨彫 100
芳賀優里亞難忘當年被呼巴掌飆淚 村上幸平奇蹟重生

提起過往回憶,#芳賀優里亞 最難忘當年15歲的她曾在劇中被 #村上幸平 打了一巴掌,村上幸平無奈笑說:「那一巴掌也不是我要打的,我只是照著劇本演,導演一喊卡,她就哭出來了,我內心慌到不行。」

而村上幸平則是對自己當時在劇中的死法印象深刻,「我記得我是被扭斷脖子後化為散沙消逝,編劇井上敏樹有跟我討論過領便當的方式,他掛保證說一定會給我一個最與眾不同的死法,果真很創新。」
買嚟射都好
好J過劇入面
啲人成日射到啲精液cover曬隻手辦,乜真係咁開心
之前唔係一集一個Po㗎咩?點解而家推爆先開第二個Po太少人睇Gotchard?
轉左用延續主題吖嘛
連仔cut咗個直接開新po功能 要用延續 dklm
開新Po功能即係copy and paste頭Po再開Po?
是 條友限咗個po 900之後先有得用返
https://youtu.be/CAA3gNX7Ojc

Copy 拉打頭盔賣
65歳双子逮捕
原來最強拉打琴日有睇第100隻真骨彫Live
https://x.com/0525Joe/status/1793581870757933559
呢隻麻麻地喎,個樣
點解唔係變身pose,個pose好奇怪
真心想呢個系列出快啲同唔好死line

我仲等緊萌曆同祢音
反而覺得呢隻大進步
靚過以前啲奇怪樣好多
yes
仲要唔洗成隻 figure 會變啡色
屌,skip jor geats

想要 352
352一定要有伸脷pose
yes 雌小鬼

仲有青島心,放 Ace 隔離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞