[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (4)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
係x抗體
聯展進化—— Cross-z Evol
超究極體—— 怪人型態
X抗體—— Evol X
其實03設定係點?
不過呢到有啲劇情殺feel
有hyper唔用走去用普通clock up

借嚟劣製
今集boom boom 變身前打戲幾正

火箭兵團3人組 都讚好
boom橙
成個追加第6人咁
可能用嚟召喚小兵
outsiders
以為hyper zombie會比幻夢無雙有更多發揮
但係打出嚟套路同白卡zombie一樣唔夠over power有少少失望

zero three唔知係咪設定關係AI全控 動作同反應好似冇或人zero two咁靈活同打擊感
但係第一吓唔望就擋zein嗰拳型到震
可能好似樓上有巴打講特登食zein嘅招再做simulation 做反擊對策
東映呢輪新商法幾堅揪
legend同善之後殺埋去got柒劇場版,彩虹龍同outsider e總
如果唔係一早透曬啲情報同做型出嚟應該會更加正
Hyper不滅同Hyper無敵一樣強係唔食傷害
Hyper無敵最變態嘅地方一直都唔係佢256噸拳腳同光速而係完全無敵
https://twitter.com/u2daa/status/1789596287207358868
今集個蛋糕比宝太郎攞咗返去比阿媽
割柒Final Form個主題係彩虹箭咀?
俾zero one補完哂好多當年嘅遺憾
純粹覺得新form劇情表現可以有更多發揮同魅力展現但係依家出嚟同zombie差唔多仲要畀人打爆

自從變咗zombie之後就一路白卡落去
有時都想黎斗做返exaid開局proto mighty action x 嗰款反派魅力高傲得嚟又有才能自信
god maximum 嗰期都有返d 但係去到outsiders又做返白卡
下集仲要做偽娘
應該咁講,佢無咩面部表情嗰時ok,但表情一勁少少,
個面容會變到好詭異
覺得佢第日可以試吓轉型做變態佬角色
善係咁比人吸力量
拉打界水魚
用完其他人力量5集
第一次用自己必殺技就俾人希
善係咁比人吸力量
拉打界水魚
用完其他人力量5集
第一次用自己必殺技就俾人小佢
老千碌嘢同神嗰舊嘢堅好用
由本傳屈到去外傳
原本佑斗都係自己講嘢,而家好似善意上佢身咁樣

似安排緊善意嘅正義感暴走
把嘢劇入面抵屌到
實體玩具反而唔好玩
之前停咗末日鐘既係未decade哥
不過個世界都滅亡咁濟,
輝夜就一次搞掂
又曲線講decade廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞