[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (4)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike

P嘅
https://www.instagram.com/p/C7JnEY0vSR3/

王様戦隊は奇跡だ!
開頭打敗咗隻怪之後乜都無得番啲煙幾有feel,
不過之後見到塊滑板就即刻笑咗

好似聽人講係b記決定咗賣卡在先,再度個故仔,
之後又聽人講官網作文曾經講過b記要每一張Chemy 卡都要亮相,
創作團隊話感到有行銷壓力
可能係咁,個故仔先咁度法
腦人呢個look唔係好掂
龍我上晒位仲點拍
一去到炎神畫面就即刻低清咗好多,一眼見到係用啲舊畫面反而有啲唔掂
雖然未去到赤楚咁,但犬飼都算撈得ok(仲確立咗怪人人設
大結局係未三個反轉曬
https://x.com/yosu2004/status/1792111712440893729

王樣觀眾席
肥紅臣 生駒
冇皮套 剪D舊畫面
9up呀,出面0消息,重有build唔算人氣到有v cinema既地步喎,重要唔係周年紀念
定係見到outsiders 張evolto 圖誤會左
地獄の番犬 deka master
算唔算戰隊最高人氣嘅皮套
真係得翻套爆上vs就完啦
上年暴太郎都係咁諗 戰隊嘅spin-off真係好少係暴太郎多套donbreeze
之前有冇試過完咗三個月都仲有咁多野搞
王樣卒業,7王都喊
以為千秋樂會再有アイドルリタ睇
突然覺得之前睇福岡個場真係好好彩
ttfc內容嚟講,王樣暴太郎應該都係最豐富
騎士龍:master soul spin off, 原舞台劇改篇漫畫
魔進:yodonna n集
全開:阿妹spin-off
暴太郎:電王,忍風,爆龍聯動,丼兄弟spin off, director cut, 鬼妹漫畫
王樣:各樣making, 莉塔漫畫,director cut, 總長特搜黃spinoff, 阿哥外傳就放咗上youtube 唔計
同埋大家共通嘅各種綜藝同評論版
啱啱先睇完王樣 第1場 talk show
関智一 好正

開場前玩野(其後表示東映指示)
配白臣參考綾波麗
Rita Idol個米農剛就參考JYP 當時即場睇Youtube學佢

橘先生冷場笑死我
真心型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞