[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (4)

1001 回覆
2 Like 4 Dislike

對眼係咁既雙層結構
唔怪得正面睇唔出咁立體
側面睇都係一個箭嘴向前指
真,見到好多人根本揾嚟講
人哋版權元東映都無意見,都唔知佢哋嘈咩
我以為彩虹割7會好似Kiva Emperor咁,需要hopper 1同steam liner變身
結果只需要彩虹龍就變到

算唔算係令和第一個同基礎型態完全冇關係嘅最強型態
特殊能力召喚chemy呢點似電王Liner
出唔到

唔知第一句係咪又大叫RAINBOW GOTCHARD噠
搞咩係咁叫ex aid啲人黎香港
應該係個個都有請排期,好似geats係大陸都有見面會
rip
隻拉打game只係一本有聲小說
好多依類育成game都係故事向,跟著個劇情走,無咩特別玩法
嗰個一個月命小朋友,有啲人屌佢唔出聲
我就唔信個個拉打都有出聲
屌原來真係有人咁痴線

之前見到個post retweet度有人質疑個account真實性+提到咁樣做會引到啲人屌啲冇出聲嘅演員
我仲諗住話佢會唔會誇張咗啲
點知真係有啲咁嘅人
可能啲藝人social media唔係自己管理,tag完本人都睇唔到呢
又或者事務所唔俾佢覆之類
再衰啲講,肯出聲回應係好心,唔回應都唔能夠話個藝人錯掛
肯出聲回應係好心

agger
唔出聲就屌人同情勒有咩分別
加上佢係用「仮面ライダー 俳優」個名去召集
就算本人想應你都要同事務所傾啦

Decade
睇唔到?
佢早兩日已經出咗post講,但係之後有冇去到就冇再出過post講

可能係因為啲戇鳩網民,去咗都費事出post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞