美團KeeTa已成香港第一大外賣平臺,單量份額達44%

456 回覆
65 Like 152 Dislike
呢d睇價服務
一貴d客就走架啦
除非幾個外賣平台一齊企硬
仲忠乜鬼誠
人地而家唔單止係價錢平,仲要準時
你話熊貓比到除左價錢之外既野,先好講忠誠
如果唔係3間黎講,邊間平就揀邊間
無計架喎 計單制
等既時間 做另一單 有錢收 企係度等無錢收

西熊最撚on9係搞外賣仔都唔搞鋪頭 明明係鋪頭玩野放最後出餐

我無可能白等,同埋鍾意低過50% 封ac
又亂派西單 我都唔想接架

咪等5分鐘轉走囉
袋鼠原來最少仲賣咁多廣告
收到3個月試用 袋鼠plus

Dllm 仲貴過keeta 就咁買
祝你執柒破產
最好笑係星期日,
Foodpanda彈出嚟話有60-$30優惠,
我入去click完想俾錢嗰一野佢話折扣已被用完

唔夠5分鐘
弱智logic
咪係 客定外賣仔都一樣 邊間優惠好咪叫/做邊間

遲下西 自然無人叫/做
我試過JOIN半年熊貓
結果我老婆D非會員COUPON好多有時仲抵過我叫
JOIN左=唔使驚幾時冇COUPON
冇JOIN=用得多都係有COUPON
閪熊個cs都夠曬趕客啦問乜都係答記錄左你意見 食撚屎啦
緊係keeta先啦keeta係衰放太多人 唔係我專心做keeta 都唔撚做西熊

有d一,二組為左西熊接單% 路程一個鐘都同你送

好撚心西熊唔好成日派超遠單比步兵行都要成個鐘

唔踢對唔住自己 搞到外賣仔同客
有fd 做外賣 , 佢話得熊貓會夠膽死接單一刻/到餐廳個系統先會派單畀餐廳整餐 . 結果會係點大家都知
真 搵埋堆on9明星賣廣告 轉頭減單錢

搵個低能都知會更少人幫佢做

近單減到21 同距離 keeta有26-28
keeta 制度係對外賣仔friendly 好多
派單時間合理
搶單表制度
相對容易達到既接單率要求
孖單有得自己揀送邊單先
仲有哂地址睇
無組別制度
仲有最重要既團體戰
贏既話有機會分多幾百蚊
周街支那美團
因為未有keeta前閪熊袋鼠賺到飛起囉

燒錢頂死人然後賺到fat fat係基本黎,點會有人唔想賺,閪熊袋鼠一開始一樣係平到仆街
譚仔嗌外賣仲平過堂食
有 不停減錢 幾乎每星期都減緊
近單由開始三十幾減到27

應該到年尾會無咩人做

低過24仲做既 證明條友出面生存唔到
依到係香港 你減到一個地步 連阿伯都唔會做
佢唔係要忠誠,佢係想頂死另外兩間先

作為客既有咩所謂,頂死到時又有新
作為消費者, 用自己覺得好, 覺得抵嗰間就夠
其他人鍾意用邊間有咩所謂
無佢地支持其餘嗰兩間
又點會有平嘅第三間畀你用
商業角度睇所以話呢啲大公司賺到錢真係有原因
毒撚叫熊貓要120
keeta有免運已經好好多
熊貓同袋鼠加價加到成舊水先送
派系統單太黑暗 某d ac會優先派單 講緊做完一張 返去派單區又係佢優先中

送餐時間太趕

部分屋苑登記搞一搞至少2,3個字 超時多就ban你ac

唯一好係孖單可以選做邊張先
其實西團 自己暗中計左組別架

應該係單數分組別 變相多單既永遠多單 少單就無番生機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞