美團KeeTa已成香港第一大外賣平臺,單量份額達44%

456 回覆
65 Like 152 Dislike
所以狗團一多啲單就賴屎賴尿周街派
你撞啱個弱智接9晒啲單會等到下年
關中唔中咩事,商家佬本身都係仆街啦

唔賺你錢唔通同你講心?
睇過大陸YouTuber試做,佢派靚單優先益d狂做5星的人先,普通人食骨。
變相有心做個班食哂近同孖單,賺多d又俾心機做
唔明點解其他平台唔整個準時獎, 咁你唔怪得人點解袋鼠熊貓送成個鐘都未到
凍哂暫時未試過,但次次都遲
我係公司送panda pro,有時抵先用。
而加keeta多
真心唔知你哋點吹得落keeta
1.嘅公里一條直路 我住市中心
早餐都要成個鐘先到
個車手仲東南西北咁送 話多單

好啦到我自己落樓送
係快果陣真係好撚快
但爆果陣東南西北周街掉
真係唔知啲弱智接9晒呢啲單果陣
個客幾耐先有得食
原來你就係嗰啲傻仔. 黃店100蚊俾屎你食. 你都仲要去幫襯
根本美臀來來去去都係做班見錢開眼嘅連登仔同學生/後生
送來送去都係1/2人份量嘅佔多
屌,外賣仔無錢收食風咩, 你唔會以為免運費外賣仔真係無錢收掛
咁係咪有平唔幫襯啊傻仔?
以前join過foodpanda pro
佢買滿某個價錢就會打唔同折扣 八折 五折
試過有次叫個豬扒包 佢嚟咗個雞扒包 同CS講 佢回咗張原價 coupon 變相賺咗個餐之餘仲多咗啲現金劵
要比錢架免費
消費者邊間平咪用邊間囉
咁係平台問題 關我哋撚事咩
咁你咁貴點幫襯啊先生
免乜撚嘢 平時叫茶記外賣使撚俾運費
事實係keeta係幾好用又抵用
屌打2間食水深到
點衰咗法?講多少少
唔容易,大陸都係美團玩哂, 餓了麼無咩人用
邊忽貴, tam jai個價無markup, 1人仲要唔洗運費,俾個2 3蚊平台費。
我樓下tam jai, mos burger我都懶得搭lift落去,俾3蚊有人送上黎
到佢一段時間完全冇廣告 咪俾人覺得佢係咪做唔掂 就嚟摺
你個人覺得個廣告冇用 唔代表佢個廣告係零作用
冇計 廣告好勁
已經滲透埋連登

落訂單 佢系統出唔到 訂單失敗

支付寶扣左我錢 結果袋鼠sd email講14工作天

5個月後仲未退 咁就無左50蚊最仆街係自取搵唔到cs

外賣個邊先搵到但你係自取只能夠sd email

人地keeta 自取都搵到cs
Keeta低消唔係60蚊咩?
覺得貴咪唔用佢自己落街買自取,又唔係必需品唔用唔得,香港周街都餐廳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞