九龍城寨好好睇? 究竟我係咪入錯戲院睇錯戲?

560 回覆
264 Like 990 Dislike
未上映前嗰個睇咗優先場,都讚到好似睇完Top Gun咁

咩前無古人後無來者,咩武打片天花板呀,咩神還原九龍城寨香港情懷

仆住去 第一日上映即刻睇

DLS 亞視嚟嘅喂?!

明明完場嘅時候,全場靜晒,你眼望我眼咁。出嚟嗰陣時隔籬左右都咦咿鞋鞋。劇情老土個粵語殘片。

鄭保瑞喎,拍命案,智齒嗰個喎

可以接受到拍套咁嘅嘢出嚟?

我呢兩日睇住啲Facebook group ,yt kol 捧撚到上天,認真諗吓,如果當套戲係武俠古裝片,都可能講得過去。

DLS 我真係以為自己生活喺平行時空。

對上一次生活喺平行時空喺飯氣攻心嘅時候
飯氣攻心同level?咁就大撚鑊
我都覺得好似吹奏得好勁咁 都唔知係咪pr做嘢
口味尼家野各有不同。

未睇 但聽幾個人講不錯
咁不如你具體啲講下有咩滿意
或者期望落差喺邊度
又多個獨醒撚
講真,你飯氣攻心同九龍城寨都咁,會唔會諗係自己問題?
「未上映前嗰個睇咗優先場,都讚到好似睇完Top Gun咁
咩前無古人後無來者,咩武打片天花板呀,咩神還原九龍城寨香港情懷 仆住去 第一日上映即刻睇 DLS 亞視嚟嘅喂?! 明明完場嘅時候,全場靜晒,你眼望我眼咁。出嚟嗰陣時隔籬左右都咦咿鞋鞋。劇情老土個粵語殘片。 鄭保瑞喎,拍命案,智齒嗰個喎 可以接受到拍套咁嘅嘢出嚟? 我呢兩日睇住啲Facebook group ,yt kol 捧撚到上天,認真諗吓,如果當套戲係武俠古裝片,都可能講得過去。」🤓🤓
本身都諗住去睇,好彩有樓豬
而家啲港產片總係有班所謂影評家係度帶風向
特別係有吉夫藥嗰啲,
又諗起之前套明日大愚又係咁
姐係唔係要做踩港撚,
但次次都係咁樣吹到套野幾好睇,
入到場睇完全唔係嗰樣野,
叫啲人點對港產片有信心點支持落去
啲對白睇到好撚辛苦
又開始反
廣告黎
呢度吹奏個兩套咩明日戰記,九龍城寒
真係好垃圾好垃圾
無料扮有料
飯氣真係電視劇level但吹到上天
九龍城寨就唔知 , 但飯氣攻心勁撚垃圾
成個post冇例子,改幾隻字就可以用喺第二套戲到
呢套係亞視古裝武俠劇Level (劇情同打鬥場面計)
亞視邊一套劇有拍得咁好可以同level呀,
講嚟聽下好喎
正路係爛少少大陸都踩到PK,你望下豆瓣先講啦,正評就話可以做假,事實呢套係冇咩人比負皮
樓主好明顯係呢類人:
睇教父會話又長又慢又譖氣
睇marvel又話演員冇演技劇情又多bug
睇阿甘又會話太煽情
(下刪1000字)

古生次次都曬咁多錢搞PR,連登仔每次都炒車,之前套明日戰記垃圾到嘔,今次又呃到你地班傻仔落搭
明明係一般水平都煲到話係神作,羊群心理,PR做到野
依家變左你問題 飯氣攻心明顯吹大左
好一般嘅喜劇 對我黎講水準以下
鄭中基幾套喜劇都完勝飯氣攻心
認真,真係唔係為咗反而反,反咗又冇錢收,而係個劇情真係老土到尷尬
如果飯氣攻心都覺得好睇

你應該弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞