[26] 電單車討論區 (133)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
睇地區
我爛地露天都1100
睇你附近抄成點同骨位收工時間易唔易有位囉
有位嘅千一就偏貴
乜位都冇又抄得勁千一狗衝啦
香港見過一部,唔知係新款定舊款
邊區?
馬鞍山 以前好多爛地 依家起晒樓 私家車位仲多過電單車 連骨位都少過人
GB350之前印度做勁多問題,日本honda都頂唔順,取返黎變日制,自己睇路
我都諗住疊埋心水揸過世
其實全部26都係,出面狂抄牌,經濟又唔好
開關之後又多左咁多活動,熱潮減退
2手都狂跌價,唔好話全新
單缸風冷細馬力都可以多問題喺咩玩法
首先要提及日本之所以會選擇推出日本國內特仕版「GB350」,主要原因在於印度本田的零件精度與組裝品質不符合日本市場的期待,因此選擇以部分零件日本生產製造,並在日本工廠自行組裝的方式導入此機種

由於後煞車燈開關橡膠零件的製程不當,可能會導致橡膠零件出現裂痕。進而讓開關內部進水和腐蝕,發生燈號故障,官方將召回更換對策零件

2.傾斜角度感測器
這就比較重要了,由於感測器外殼的成型工藝不當,感測器外殼密封可能會出現間隙,導致水進入坡度感測器內部。在最壞的情況下,這可能會導致感測器故障和車輛熄火。
抄牌都抄左幾年啦
哩個世界總有人有錢接貨

不過我覺得啲人移晒民啫
見到7件就有部幾乎全新636玩其實幾心動
玩條撚咩,呢家星期6日周街都勾車,出去吹下水又成班格仔入黎
我都賣曬所有fairing,搭埋心水揸9羊算
所有電單車佬的盡頭,鳩羊
印度佬造功咁上下
印度制嗰部triumph 400都係 入咗fb group見到九成post都係trouble shooting
黃埔俾緊1350
唔想太鳩 揸大羊 啲大羊既價好硬
因為又快又實用
我見我附近骨位有zx25r泊街 想加入
咁貴
新牌仔想問有冇車cam推介見價錢個range都好大下
睇你敢唔敢試淘仔CAM
感光元件好多都係用sony IMX 335 or 307
比埋個carplay moon你都係一千蚊左右
平香港好多
有carplay連手機架都慳返
不過都係果句 淘仔野...

信台灣就用好多都得,
咩LOOKING F-911GTS, vision 500
保麗萊之類
想問下架車轉左顏色
要去運輸署改行車證

想問有冇得預約?
我見唔到有

如果冇,咁係咪唯有親自去長沙灣排隊?
鐵駕軒又返大陸又賣insta360廣告又淘寶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞