[26] 電單車討論區 (133)

881 回覆
3 Like 1 Dislike
keep住揸得快ok嘅
一慢就水滾
差唔多半年無揸 今日可以揸番啦
MV DUCATI,應該仲熱過日系四缸🤣
唔係熱少少咁簡單

況且揸得意大利車就唔好諗住可靠度可以同日本車比 雖然近代MV已經好左 但唔會係日本車個皮
想係28car揀架zx25r
新手好驚比人拖車捉改車
想問下 吉川titan全梳喉 < 係咪代表響喉撚?

全梳通常都好撚嘈
呢部嘢加吉村喉 嘈撚到街尾都聽到
難聽啲講真係申請俾人勾
樓上幾個師兄都醒哂水比你,應該都有概念幾吸引長官啦,你順手睇埋有無滅聲嘴,如果連db killer都拆埋,你買返嚟直接拎去珠海做track bike好過
我剛上網搵到
阿林有條片 係 2021 年
應該就係依條喉+25R 我就咁聽唔覺好響
不過有時阿sir 見你部車有改 唔理響唔響都有機會捉你去驗車 所以驚唔到咁多
btw 你可以去睇下車 入N 波 扭下油 睇下響唔響
之前浩和街見到部裝SC project 嘈撚到 有聲冇畫
笑死
600rr 都叫熱
咁你唔洗買意式情懷果D
日頭揸番放工都無事嘅
夜晚同假期唔好揸囉
sc 有d 款好似係原裝跟
講真25r 買返黎唔改喉不如唔好揸
細cc 馬力唔大下下keep 住紅區咁行先爽
改冇所謂 KEEP返DB killer係咪就冇事?
真係唔識
唔係,改無所謂,keep原裝喉最重要
全梳係已經好嘈好大聲,拆埋db killer係好撚柒大聲好嘈好拆,你仲要細cc,一上轉真係成區醒哂
玩車已經係做賊,改到咁係做通緝犯
你唔介意每次出車都有機會要搭的士返屋企、交錢比交通部、每個燈位都嚇親成條街啲人、落車隻耳仔仲有回音、甚至傷車、啲鄰居憎死你,錢係你手你決定啦
個人嚟講連滅聲都拆埋真係接受唔到
初初玩車,一定要愈嘈愈大聲愈型
但玩耐左,屌我淨係拎黎做腳

(我個名都有諗住落返滅聲,但有啲難搵
你有無揸過先
我問親揸過嘅都話新款係特別熱
導風問題吹哂落小腿
四缸日系裏面應該緊次於r6
魔潔力可唔可以抺鍛鈴?
Cb650r 如果塞車會唔會好熱
身邊有車友都揸緊新舊兩款, 問過都無話特別熱
自己試揸過都無咩特別
講真你夏天塞車, 停巴士後面乜都熱, 仲要直四
想唔熱就夜晚先郁車
同埋對比意式情壞, 個熱度真係無得比
上年定前年, 有部V4 熱到係彩虹著火
早排先抹完鈴
不過原裝黎鈴
驚既就用返洗車液+清水算
有人都驚用洗鈴水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞