[26] 電單車討論區 (133)

881 回覆
3 Like 1 Dislike
揸跑車唔改喉不如咪撚揸,轉去揸電車啦
嘈到震果啲咪會聽到下,如果唔係真係未必聽到
開機播埋歌嘅話你係我隔離我都唔會聽到

改喉為左安全同泊骨位預左花根本一樣
只係搵啲野去合理化自己做鳩屎野
我自己都有揸46,cut 線嗰陣如果聽到有其他車聲,不論係46 26都好,都係會容易d 察覺到佢地嘅存在。

我覺得改喉唔係問題,哈利嗰班都嘈啦,人多地方收斂d 咪得
https://youtu.be/v9QTPyMJGgo?si=mf19WP1Y7LNr4_1l
有channel 做過研究基本上喺車入面係聽唔到喉聲的
就算聽到喺前車都會好細聲
DC9,中港牌仲有巴士貨車郁緊轉緊線,條喉火箭發射咁嘈都無用,班響喉L記得留原廠喉,收到信就還原啦,唔好彩遇到鐵馬路障就拎住個頭盔坐車返屋企
聽過toce 未? 香港比較少見, 仲嘈過 sc project

獲獲獲惡惡獲惡…………
我聽過外國會塞鋼絲刷..
其實SC PROJECT既長喉唔會太嘈掛?

Sc1-r果d,唔係罐頭形狀果款
同問
聽就未聽過,睇fb見過有R1 600RR改,啞黑色勁撚型

呢支o記痴死人
越短嘅喉越嘈
反而07原裝喉冇聲到我唔鍾意響都想改
短管好靚
EASON果部咩車黎
rebel 500
請教各位巴打如果死氣喉黐咗啲膠可以點清
各位,想問下燦基係咪唔再賣HONDA 125CC 綿羊仔啦?
來緊想買HONDA125綿羊,係咪得返2手市場?
可以買160,夠力又實用
125有平台嘛 唔同啲既
可以睇下yamaha 勁戰或bws
因為都中意平地台既綿羊
同埋新手
睇岩左BWS
多謝晒
車cam,2500蚊內,裝polaroid定hp定looking好? 還是有其他牌子?
搵唔到果個考車學神post

想問下15日夠唔夠學得識去考?

利申揸開 但冇練過八字
唔該,想問吓各位師兄,想買個電單車cam俾朋友做禮物,budget大概$3000左右想問有咩選擇?因為真係唔熟電單車用開嘅cam,唯一要求個車cam夜晚都可以影得清啲車牌,想搵幾隻款比較一下
送完佢識唔識裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞