[26] 電單車討論區 (133)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
鋰電
低壓傷害仲大
你會唔會裝carplay 依家個d 有齊carplay mon前後cam 同胎壓 一次過滿足晒
如果唔搞 我買個款用手機睇 都係150 內
有d 就係太陽能充電 仲有d 有mon 仔睇住
巴打們,約左人睇二手ZX25R
睇車直唔直 有冇彎 有冇奇怪焊位
生鏽風化程度 睇下引擎附近冇冇漏油?
冷車開車睇下易唔易著車? 拉引擎聽下舒唔舒服?
仲有冇?
如果學牌出電單車,但半年內因為揸私家車兩次沖燈扣左十分,會唔會出唔到學牌保
出到都可能貴 自己打去保險問啦
Btw扣10分 你點揸的
着車摸下梳蕉睇下齊唔齊盤
望下油缸入面有冇鏽 迫力碟皮仲有冇 鏈牙蝕得勁唔勁 車呔咩年份
建議你唔好揸車
一見到個淘寶鎖匙扣就上一頁
車主ok 就上車試下前folk 有冇漏油 漏油要rebuild 麻煩野黎
個價還好啦
之前見到26御守,真係買既on9
邊隻好會唔會推介
指carplay 定咩先
carplay 我上yt 睇台灣個邊介紹m2 pro 好似幾好
呔氣計我一年前買左個喜郎M9, 幾穩陣無漏氣
想買部vespa 150
17年車 4萬公里 車身冇花
19年車 2萬公里 車身至少5個位花痕

第一部車價錢一樣 揀邊個好
幾年前拎去專門噴車嘅地方翻噴對鈴
包 裝拆 去污連脫舊色,埋單 $3500
幾年黎都仲好令,無甩油,係上次車房換胎整花條邊
tb 買貼牌算啦
同香港制造果隻一模一樣
跟2K cam , 胎壓所有野都係8舊幾
4萬公里無花 多數噴過油除非無泊過街
咁噴之前係點 只好信個賣家
防曬輕薄風褸,邊件好
P牌仔出車想出honda rebel,想問直上500會唔會太難操作
唔會
好難操作唔到嘅一部車
同感
執得靚靚仔仔
之前大炒過都未必睇得出

不過就算19年嗰部
都一定要留一筆錢執吓架喇
點知上手2萬公里做咗幾多保養
小弟上個星期pass左路試,好想出車,要出的話應該都係出二手r3 or ninja400,但係一直等緊架rs457,我估香港應該差不多有,因為上年9月頭發佈,我見其他車都係一年左右有,所以想問下大家我應該再等多一排定直接出架車揸住先?利申(鍾意457個樣多過r3同忍4好多)

再等多陣先啦,可能等多一兩個月就有架啦

直接出架車揸住先,等咩啫,有排你等啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞