GUNDAM SEED系列討論區35 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
應該就唔係局黎走難個幕 修羅望到條友孭住個炸彈都打左個突
我個場有味喎
動畫畫面計
我覺得 中槍嗌2野就係太空飄
平民訓係度流血 係無咁恐怖既

但係汽化 直接係活生生1個人 消失左咁
仲要係連續性 成個城市中左核 變死城既感覺

當然我都會覺得 睇返現實戰服 流血就恐怖d既
我淨係想佢出隻 可以擺到FW/MSE size既大天使號 比我係屋企供奉
foundation班平民有
每年二十部都抵玩
seed入面d機都唔洗錢
地聯出動下下都4,50部都似
廿部算咩
一百部都抵
如果將沙加移為平地,但代價係以色列人剩番一成唔到人口,以色列人就唔會有呢個想法。

聯邦同自護,設定上都有“保證互相毁滅”的能力。現實中持有MAD能力的兩方,最後只會變成冷戰,唔會真係玩到互相毁滅。
想睇阿真弟弟Vs蘭 揮劍
唔係MS上
今次個莫斯科細路女瞬間變火人我都打左個突
以為會就咁白光遮左佢就算
打一個月死一半人口後,最合理的兩個發展:

1. 連邦同自都驚佐縮沙,馬上停戰冷靜一下。
或2. 連邦同自護已經殺紅眼停唔到,雙方都動用MAD,最後變成吉姆王結局
大和隊的真弟弟
來吧
其實呢個都係50/50的問題
各方都表示自己正義,基金國正正係因為命運計劃先咁成功
蠢就蠢在....同意命運計劃一方係打算用武力鎮壓唔同意的人

如果2方都克制...命運計劃其實都係可以係各地實行,因為好似話好多小國都係同意呢項計劃打算實行
突自一出場都秒咗25部卒
以前獨眼巨人同創世紀唔係都有啲人發脹爆炸嘅畫面咩
但係佢有份參與
冇講過奧菲係最強
只係提到奧菲同莉古絲係最高傑作
奧拉整佢地出黎為左統治世界
莉古絲有令到人聽佢支笛嘅能力
所以最高可以理解成號召力/洗腦能力都得
爆seed有2個方式
第二個係突然有要保護ge野同要擊到敵人
通常第一次爆seed同無腦真係呢款
第二個係有覺悟 自己決定去戰鬥
通常爆過一次就可以用呢款入 seedd基拉話爆就爆就呢隻 阿斯蘭都係
我諗sf入面唔係得sf嘅戰鬥數據
四隻小強黑騎士打真嗰陣destiny出新招松岡配嗰個有話未見過呢種武器
可能sf入面紀錄埋敵機紀錄都唔定
等同修羅都唔預ij有頭刀
因為命運計劃如果有人唔同意行就會出事
自由的種子唔可以留係到
呢個係最大缺點
識玩梗係抄功課
唔記得邊幕卡嘉蓮同莉古絲視像會議嗰陣有提到話有d人想參加
咁咪比d自願嘅人參加咪算橋唔駛自己諗 又可以安撫到d麻煩平民
阿斯蘭揸流攤 三艦時期得佢一部護住大天使號頂三小強一出擊即爆
無設定之下我估奧菲應該同天空之皇女果個fairness zweigle差唔多
有連命運計畫都判斷出佢係要做統治者之類ge基因
本身議長咁樣邊個反對就射鎮魂曲落去根本唔想傾有d on9
今次解釋返原來議長一直驚左拉克絲 咁又好似合理返d
有冇人覺得啲打鬥太撚快
尤其突自一打二果段/無正打黑騎果段都係
啲動作花撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞