GUNDAM SEED系列討論區35 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有殺心,但之後佢清醒返就開始俾人係咁砌

最尾因為大天使就收皮直頭分曬心

基拉精神力真係好弱
00咪又係靠絕對武力+共同敵人再浪漫化個結局先和平到
現實少少已經冇可能
鳴人:共同敵人無左大家又會再次分裂
個標題使唔使改下用咗咁多個PO
網上見到
講起又講沙漠之虎出左一幕咁多
好撚慘咁 話哂都係永恆號副艦長
有邊個唔係靠條女呀

同埋 00個套互相理解然後0戰爭
都無可能係人類 呢種生物發生啦
所以 00個結局 先係反常理
唯一係全部進化 唔再係"人類"
例如變哂 異世界d 食樹皮 愛和平既精靈族咁
都真既
無得靠條女個個修羅咪死左
其實els完左之後果50年內變革者同正常人仲一直打緊仗
呢個設定都幾勁 一下就反轉咗莉古詩嘅設定 唔睇劇場版真係完全唔記得咗佢阿媽以前根本冇出過場
但到左最後,變革者同人類都打左50年戰爭
擺明有冇不殺之心都會輸 官方已經確認咗修拉係最強嘅駕駛員 仲要機體性能有差距
成套戲啲笑位全部出係真身上
打交插手無啦啦比人質兩鎚
一人一鎚
所以最大問題係呢個劇情幅度根本唔應該得兩個鐘,甚至乎我覺得係可以足夠分開兩套劇場版,不過Bandai淨係想用最低成本去推銷模型,所以咪咁
阿斯蘭成套劇場版最幸福個個
卡卡做老婆得閒返奧布食個快餐
然後出去做野就美玲隨身服侍
高達嘅故事就係人唔會有永遠嘅和平
睇完劇場版開始同情歐亞聯邦 好嘢永遠冇佢份 衰嘢就全部食晒
個個都靠女人,但基拉今集真係好癈
阿斯蘭同真 表現好過佢好多。
阿斯蘭救場兩次,加友情拳打醒基拉。
路人真變細路真,天真無邪冇腦直衝 分身一打四 收對面皮。

反觀基拉先俾對面精神攻擊搞到出事
然後差啲俾金毛NTR到崩潰
最後又要莉古絲雙人合作先打贏Boss

總結:阿斯蘭真係好型
睇番設定原來三連星大姐係les, 當初因為暗戀粉紅女妖先跟住佢反抗議長
難怪電影一開頭攬撚實路娜,路娜大叫咪性騷擾同事
真係,分兩套都會睇
依家搞到啲打鬥劇情都快手快腳
Btw想問遲啲會唔會繼續出劇場版
用嚟畀Meteor起歌
主角機係魔蟹
亞斯蘭算唔算官方認證seed宇宙最強 連對家都想搵佢打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞