GUNDAM SEED系列討論區35 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
中間個棟係
其他位就睇咩時間既場下
2點幾既場2邊近中間既位即場買都得
中間個棟 即係觀塘果間?
當年葉問睇過D位係,一SET 4個一個活動裝置,而家係咪都一樣?
有冇話點揀位最好?
1. 八咫鏡設定好似唔係單純裝甲去擋
而係表面塗層形成力場去反射
(正如Destiny光槍射頭,無塗層既雙眼攝影機無視)

2. 同福田自己當初搞光劍無得對格有關
唔肯定食書定點

3. 係
個幕有Disruptor發射特有既負片效果
Seed起碼輸咗一次 咁快唔記得閃電點解俾基拉斬腰?

Destiny更加輸咗兩次 一次係揸救世 另一次係逃走嘅時候揸老虎

調返轉其實劇場版嘅時候Rising Freedom同Strike Freedom type 2性能都係差過對面嗰部 尤其最終決戰嗰陣對面白色嗰部都係神棍級機體 詳情你可以睇吓啲YouTube講解嗰部機有幾變態
唔想諗,夠爽咁算

影分身重好正過開頭炮
發現真係好多人反基魔反到傻撚咗
買咗一盒rg命運!!!!
太型了!
其實唔止 揸神盾嗰陣都輸咗一次搞到尼歌路俾人腰斬 之後尤利烏斯嘅時候俾人哋捷武嘴砲兩句之後壓住嚟打 救世直接俾人削人棍 揸老虎逃走嗰陣又俾人圍死
朗豪坊一排有12個位
4個1棟即係5-8號位係中間

即係仲係4個係一SET位,
但仲係咪一SET入面最左同最右係最CHOK
4d只係多左動感同特效
唔會多左野睇
今次啲卒機係咪冇upgrade?
我見都係ginn specII zaku dagger
奧布個邊唔見飛機形態係m1?
呢樣要好似真咁影分身同時坐晒4個位先答到你
我估係一樣
有冇ching confirm到係真
定係炒狗fake人?
即係個朝先買飛都未遲?
二刷完
4dx定mx4d好啲?
foundation 藍毛呢個角色感覺上真係直到死果下都係工具人
歡迎打電話 factcheck
即場打柒佢 邊個廢?
命運嚟講 HG > RG 好似係
果位巴打話問左mcl係咁
都唔代表其他戲院都係咁㗎
睇乳搖識睇一定要睇艦長 而唔係拉妖
反基個班真係好Cls 人哋明明係超級調整者 又冇話係最強駕駛員,係都要死屌睇完唔明點解之前鬥贏真、克魯澤 ,今集一個敵人都挑唔贏 要靠總裁先贏到(雖然係事實
之前SD寫到佢太op太唔合理去黑佢 好啦福田今次寫返佢似Seed咁有人性,會哭會懦弱 又唔滿意 係都要話佢廢淨係識得靠老婆,挑骨頭咁為反而反

其實咁寫咪幾好,証明所謂超級,並唔係唔可以超越,好似蘭可以係揸機呢一項比基拉更勝一籌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞