GUNDAM SEED系列討論區35 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
老母係鷹派跟阿斯蘭老豆
察拉派失勢後seed d佢都無出
應該係引退左
因為Lacus老豆係初代議長個女咪高人氣
佢第一次大戰判變再比議長放生全zaft 都知架喎
sd ac負責迷惘
sf kl負責迷惘
迷惘既人表現係會差啲
無記錯佢老母係被政治軟禁過,destiny ova出返黎
老老豆豆今集基魔輸得有晒原因啦
第一次俾人ntr 加精神攻擊加偷襲
第二次揸返突自都唔覺佢輸幾多
佢唔輸又點播meteor 先
阿斯蘭咪又係要靠條女remote control
牙真打雜魚加冇腦讀唔到心加有舊菜護體
個個加晒buff
基魔自主研發就話屈機體性能
李阿寶屈t骨又冇人講
要問職員 早啲拎又可能話未有貨 當日拎又可能話派哂
明明套戲都有講先成立再邀請莉古絲做初代總理
所以如果有電影續集 蘭咪擔正主角 今集講自由戀愛 續集 正義使者
伊薩古上軍司法庭係因為擊落平民逃生船
睇人講返月光女武神特典 Agnes 真係臭西一件
呢張嘢幾大張? 好似佢地首映禮拎住個張咁大張? 信封 Size? 感覺第二週嘅特典好似冇第一週嘅咁吸引.... 2D/MX4D 都係
一張過?
見台灣好似一開5
想上車
seed destiny:揸住destiny既真好迷茫咁比ij打低兩次
seed freedom:揸住freedom既基拉好迷茫咁咁比黑騎打低兩次
seed justice既話……

最緊要我唔想再睇到迷惘既阿斯蘭
寧願睇逆襲的阿斯蘭
Faith 隊員就可以
其實佢邊場扙攞到女武神稱號?
力力刂被挷 無力挽回的阿斯蘭
問咗frd
手幅其實係張折疊明信片
可以展開
所以應該同台灣一樣
佢父母高官黎,唔想佢上前線所以分配左去月球軌道艦隊,destiny果陣擊落左幾部短劍同windam,加埋樣靚先比人咁叫
Thanks 我睇果條片冇講 淨係話佢立左戰功 btw 佢真心唔靚
遙控破人讀心

jojo承太郎
再玩落去就會變A-Laws泰坦斯之流
唔好話牙真

連露娜用咗脈衝之後因為有兼用卡打一場都唔止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞