GUNDAM SEED系列討論區35 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
岩岩二刷完 過幾日三刷先
https://www.youtube.com/watch?v=017KiGcFRvw&t=1793s

仲有電影無詳細提到. 只有小說有詳細講的Strike Freedom強奪事件,
懷疑黑騎士自編自導自演搵人偷Strike Freedom然後黑騎士制止, 順便囉Strike Freedom的機體資料同戰鬥數據
准將都同蘭夾到
好似計劃緊出ova 講掠奪自由事件
Cavalier最新黑科技 - 超光速量子通訊
地球至月面光速需要約1.3秒,即係會有約1.3秒既遲延
但經Cavalier中轉可以做到幾乎零誤差俾卡卡追到現場動作
由始至終都認為命運計劃係冇問題 基因決定份工夠晒公平 廢人要認命
Final Plus
加長已經可以
修羅強過基拉唔係只係初期設定?
中間歐亞聯邦 Plant同奧布有開zoom meeting添
最好講埋Foundation嘅來頭 咁就可以補番個世界觀
做哂功課研究佢打法又搶埋部自由分析咁耐好難唔勁過基拉
理適上係由頭到尾基拉都係弱個方
大和隊的飛鳥真

阿真弟弟好勇
其實無乜好講,廢國家 因為命運計劃先掘起
一係直接被打爆
一係連出都未出就已經同隻船一齊爆

無曬無人MS火網干擾應戰壓力少好多
諗緊仲刷唔刷好福田好似話票房好可以出埋自由搶奪做前傳
基本上穩出咁制不過當年小學真係好迷呢套
依家睇左兩次都仲想繼續睇
唔止份工
而且人會認命既話根本都唔需要命運計劃

有過悖論: 如果命運計劃決定A做議長 之後A決定取消命運計劃 咁命運計劃仲係唔係啱
Same買嘢飲送磁石貼 聯合vs札多game 各種seed模型

原來細個真係幾落力課金
揾唔到126分鐘嘅片同125分鐘嘅片刪減咗嘅部份,又唔想重刷,有冇人有po睇吓係乜嚟
依家睇完劇場版好空虛知道ce75終於完
阿蘭:拉克絲以前跟我嗰時都唔係咁
其他人:
依個結局留哂手繼續出
基拉一句我有莉古絲既愛,即刻激到金毛紮紮跳
20年出一次到下次就5章幾 福田頂唔頂到
支持命運計劃嘅人
如果俾個計劃判定返工只可以執一世屎
同埋結婚嘅話,淨係可以娶個暗瘡肥婆

唔知仲支唔支持得呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞