[It's time to say goodbye]AC米蘭球迷討論區(437)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
都唔止反擊,普通傳上去比豬蛇停波現位都有難度
展望將來算
下季放咁啲主力套現(我prefer ben+ mike)
再買幾件新主力補反啲空缺
同埋我覺得右閘比起防中更有迫切性
現代足球Physical 差太遠好難立足歐洲球壇
挽留皮狗
有一球Musah 帶咗一大段
豬永遠喺兩個蛆球員嘅中間位
最後musah 喺禁區頂傳到入前波後
我心諗musah 射撚咗佢算啦,豬個位咁死俾嚟都嘥氣
果球梅沙真係盡哂力,一個推四個仲出到波
Thiago Motta prefers Milan to Juventus, although the Bianconeri currently have the advantage in the negotiations at the moment.
Julen Lopetegui arouses mixed feelings in the club and among the fans.
[Gianluca Di Marzio]

Di Marzio D料仲有幾成真
眼殘原來波亞斯贏左干斯卡奧都可以一試
越黎越覺得佢地從來無揾過莫達
波亞斯都幾癲,做刷鞋仔跟出跟入
波圖一季成功四圍呃錢,依家做埋主席
個勢似皮狗強勢留多一年
Ben ben 傷完之後好沉 踢唔起季尾走9成
傷到咁又加埋非洲盃
我宣佈解散迷賓團
今年好多人迷賓, 我就迷ADLI

到季尾啦, 比個總結大家
兩個都唔撚店
我只會話我係睇個球員既特性多d
意思係佢表現唔到當然可惜,但有時都睇到佢地點既踢法諗法之類啦
所以哪怕上年cdk我都會話佢傳波係有諗法但奈何愈踢愈迷失
好彩下季中場有adli擔大旗
我覺得adli 擔唔到大旗
佢優點同缺點好明顯
比波太隨意, 用波太慢,換個教練睇下有冇得執下, 基本上成隊都好多壞習慣
做球迷真係合埋把口睇波就好
你哋激嬲紅雀真係大把辦法撚鳩你哋
點解會有leao
尋晚Gabbia/RLC排先過佢
講起傳波,阿卓傳波意識最好

Adli係賭博傳送,未識分輕重,中圈都馬虎傳

Ben地波多,較保守,但唔算蒙牛果種

蒙牛,100%打橫,垃圾
簡單講我會話賴屎主要係b2b 8號,但牙賓正常黎講係有埋6同10既屬性
傷完係打唔返起
但問心我認為皮狗安排都係問題
依家真係等換教練睇下點樣安排啦
依家皮狗d野都亂鳩哂
點解我講卓呢,因為佢出得少未同化
有見過唔少波肯吊入禁區,有想法

佢同Adli位置唔同,佢係K角位吊波入去,傳失左冇人怪佢,傳得靚入到波

Adli係中場線前已經咁,係佢識hold波,會原地自轉拎視野,但傳波騎虎,加上打左半季,拎完視野唔見得好多靚直線,轉完一圈冇機會又係比橫,咁你咪哂時間。

我唔排除係冇人走位,有視野冇空位之故,不過而家比結論就係,Adli嘅傳控唔見得改變戰局,而好多誤傳出事。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞