[It's time to say goodbye]AC米蘭球迷討論區(437)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
兩舊屎
Lille 班底都幾多後生主力
同埋有DAVID說明書都係誘因
留名等睇皮狗再戰下季
因為Foncseca份約就過期, 大師兄仲有1年
如果係真, 真係可能貪平
真係貪平嘅就屌佢老母啦
教練錢唔慳得
雲邦美咁既cv唔會貴過Fonseca啦,反而諗緊佢地真係覺得呢兩件就唔會反
lille 歐協聯八強對AV都係輸12m
應該未去到好伏
Van bommel 真係驚前四都保唔到
話哂半個明叔唔好搞人啦
大師兄依家都3.5M人工, 仲要比班底解約費
要方辛卡應該可以慳少少
不過意法葡都玩過, 安全過大師兄掛?
你唔係睇google掛皮蛇先4m佢比甲拎3.5m都幾瘋狂
之前睇reddit有個post d 留言係度人工同解約費,計過大師兄連班底應該要5M解約費(唔知準唔準) , 結論係盧Sir埋單唔平,你唔好叫我揾呀

利申: 我寧願賭方辛卡, 多過干地
方錫加我覺得略好過盧蛇,但唔多大師兄就真係衰過盧蛇

干地我由頭到尾都麻麻
大師兄要去四大聯賽露兩手先
到佢露到兩手就唔會輪到我哋呢。。。
fonxxxx 好過盧狗?
我覺得會係咁

清一色意人
下個會唔會DDR
只能說意大利聯賽個慢節奏, 真係岩呢班本土老油條發揮
關鍵一周,也許對米蘭新教練來說是決定性的。Lopetegui仍然是第一選擇,需評估球會對球迷壓力的反應。
其實班管理層都傻鳩黎

請邊個都得,有成績識贏波,話之你而家叫邦利拿坐正
方新俠
里爾 第十 (被人拆完骨接任) > 第五 (拆骨) > 排緊第四 (轉會正數)
羅馬 第五 > 第七
殺黑達 聯賽本土盃賽三連霸
布拉加 第四
同意呀,球迷都係睇名黎反,你做好分析覺得掂咪去馬,係得既開季打得好自然轉風向而家怕咩比人屌,咁樣轉軚反而仲樣衰,仲要其他人選都唔好得去邊
依家都係球迷屌下鬼, 球迷組織聲明有提換教練問題
咁就動搖, 佢地都應該對盧Sir都無咩信心
呢下我都覺得係, 雖然我都唔明點解要請盧蛇, 但大佬你而家咁講即係啲所謂分析唔係從技術面出發啦, 如果要睇球迷意見, 咁大把球迷叫哥迪奧拿高普, 佢又會唔會請先? 多鬼餘
我覺得唔完全係
最起碼對我黎講,盧蛇踢既波大體上都接近皮狗既野,真係說服力有限
咁既話不如大舊錢畀皮狗買人算,下年再搵過人
[Vitiello] There is a general agreement on Lopetegui’s contract. Yet the strong protest that took place in the past few hours has led the club not to make hasty decisions on the coaching issue. To date, no choice has been made, but soon the time will come to do it.
FM同盧Sir褲除埋, 比球迷屌到着返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞