[It's time to say goodbye]AC米蘭球迷討論區(437)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
佢CV最差個part 係教鍠衰咗
驚管唔掂啲大牌球員
提早玩焦土
都可以, 呢個啱位d, 左邊theo, 係中間全盛馬迪加簡迪爭得遠左少少
Moses梗係同鄉Chuk頂上
其實我buy 干地主因係我相信theo會起飛
三後衛解放左邊比theo先可以用盡呢個第一左閘
West Ham’s move for Julen Lopetegui back on the table. Milan move looking far less likely than it did on Saturday morning.
呢度唔少清有四後衛潔癖
klopp in
求其搵個頂一季, 再下一季free 哥帥
話是話,宜家英超好多隊都鐘意搵中堅客串閘
我寧願睇TMR打閘都唔想睇Musah
📰 @Telegraph: #Ibrahimovic considers Mark #VanBommel as the favorite, and in the next few hours, contacts could increase.

IBRAOUT
屌,癲
有一排進攻改善過
然後一傷完就打回原形
嗰時間唔中上前遠射都有啲準頭
Loftus-Cheek: Low-grade injury to the right hamstring
球迷反盧Sir
報紙佬話球迷要干地
大哥: 大師兄
英國報紙報意大利球會嘅一個瑞典人搵個喺比利時教緊嘅荷蘭人
對安答, 咪哥都doubtful
無所謂啦,橫掂都係鳩踢
奪冠鐵三角係一個package 嚟,互補不足
拆散咗開始亂鳩嚟
淨番幾場會唔會出camaxxx, 已經肯定有歐聯踢
試下冇mike會點
史樸叔都救到幾球

重點係後衛遮好線收細角度,最勁嘅中堅仲識用腳閘波
續左約再講
打安答, 比T仔正選就真啦
開始傳迪沙比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞