[It's time to say goodbye]AC米蘭球迷討論區(437)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
南看台反而上次炒馬隊無出聲
證明佢哋覺得盧蛇大鑊好多
其實佢一開始睇中盧Sir 係base on 咩先, 如果係base on 似皮蛇唔使大執又拎過歐霸, 咁未必會咁易比球迷屌一屌就話re-evaluate

當然啦, 唔排除呢個re-eevaluate 其實只係口術, hea 下反對嘅球迷
主因應該唔係戰術同能力問題
而係盧蛇以往成日不負責任飛起球會
不過我覺得而家又未完季,可能都係族下風出嚟試下水溫先,睇下到時完季啲反應如何,球迷會唔會開始無所謂咁
咁前列都冇咩請外國教練
好難唔係意人拎返
問心盧蛇會轉打防反黎拎歐霸,起碼都證明佢戰術上都唔係真係死固固咁
喱點絕對好過皮狗既
但除此之外真係未覺得盧蛇有咩特別板斧
有冇其他西甲手足解答下
佢培養新仔好好?改造/開發球員好好?
近期大牌國外得摩佬
我講緊佢地做野手法,盧蛇得唔得唔係球迷覺得點就點, 你同我都唔係專業, 如果球會係做左分析就唔應該比人屌就縮沙, 成件事搞到人仲無信心
皮狗:一早講左,換盧狗同我根本無分別,下季我有防中同夏撚我使輸?
換教練都應該要團隊大執
睇返賣人紀錄
應該打起左觀迪 同 AV隻迪亞高哥斯達 (唔知算唔算佢)?
去左熱隻拜仁嬌伏到仆街
照道理都要大執既
淨係換主教練既其實都冇乜意思
俾隊鏝皮狗咪又係u型傳球,然後叫加利殊同埋杜古自己諗辦法爆過對面兩三個人
不過杜古又真係咁踢法
其實佢一開始睇中盧Sir 係base on 咩先, 如果係base on 似皮蛇唔使大執又拎過歐霸, 咁未必會咁易比球迷屌一屌就話re-evaluate

當然啦, 唔排除呢個re-eevaluate 其實只係口術, hea 下反對嘅球迷
主因應該唔係戰術同能力問題
而係盧蛇以往成日不負責任飛起球會
問心盧蛇會轉打防反黎拎歐霸,起碼都證明佢戰術上都唔係真係死固固咁
喱點絕對好過皮狗既
但除此之外真係未覺得盧蛇有咩特別板斧
有冇其他西甲手足解答下
佢培養新仔好好?改造/開發球員好好?
睇返賣人紀錄
應該打起左觀迪 同 AV隻迪亞高卡路士(唔知算唔算佢)?
去左熱隻拜仁嬌伏到仆街
睇過少少文佢都係邊路為主, 都用翼鋒個人突破都無皮咁痴線要人1過幾,閘位體能要求高同後上比較堅決, 邊路多cutback, 右閘用拿華斯打閘打到第二春, 防守都係睇個人能力呢樣幾似皮蛇好似你講出去歐戰反而防反為主, 守完踢去兩翼

西維爾呢幾年窮到痴線莫講話妖人, 勁多免簽平野都叫用得唔錯, 牙蘇已經算貴
皮蛇個班底, 由其係體能教練真係丟曬算
你講果個就係我個POINT
一直講緊球迷就係9鳩唔使本, 你照用皮sir下年有辦法拎到意甲我一定支持

你地班人專業嫁MA,收哂錢做野, 你個專業眼光覺得盧SIR好咪去馬, 你揀得佢一定係覺得佢帶波下年會有好成績, 咁咪放長雙眼捱到有成績咪得。

炒馬隊賣東已經係例子, 有結果咪得
你話佢廢又唔係,但真係有種升級少少不如算既感覺
搵個打開邊路攻擊嘅教頭,當俾啲新衝擊leao,theo
始終呢兩個球員最值錢
搵個玩短傳嘅教,㩒低佢哋自由度
有機會發揮得差咗,都係一個risk 嚟
果時佢用前我蘭雙翼 奧甘寶+牙蘇
叫做都打兩側為主 可能本身班波適應好啲掛
我估
佢有哂你所講既元素
打兩側進攻傳控,打盃賽仲識轉打防反
不得了,我地搵到第一個盧sir支持者
似係,再加埋佢有歐戰經驗
相對干地黎講,用盧蛇要變動既野唔係太大
反而仲有機會推動買正選右閘
盧蛇好似都好注重閘位既流動同配合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞