[It's time to say goodbye]AC米蘭球迷討論區(437)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想講隊波 全隊都唔值錢既時候 買D 10-20M已經J得
到隊波差唔多全部位都20M以上
繼續只係買20M既貨 真係幾冇癮
西甲啲防守係五大聯賽最紙板
睇慣意甲真係會頂唔順嗰種鳩
好耐之前傳坦蛇想要賴仔
估價50-60m
如果呢個價就值得放
得40m寧願set低牙賓個價,2xm 放都微賺
除非油王打救嘅姐
唔係就一係我哋咁玩 一係就隔離街咁玩
今季美隊 賴屎呢啲都好成功呀
咁其實我哋貝老光輝時代咪又係金錢足球
荷蘭三劍俠 雷哥 尼斯達 舒夫真高 卡卡
有邊個唔係破紀錄買返嚟
又唔洗一跳就油王咁極端既
5-60M一個人 紅雀都唔敢
應該咁講,今時今日唔淨係講即時買咩人用
而係成個球會既架構都要進步
不論球場既維護,球隊既隊醫/體育科技既發展,教練既戰術體系甚至球探既網絡全部都要投資同注意
而唔淨係邊個球員勁就得
而家先五月啫
過埋八月先再定論算
所以唔好諗住搵快錢 叫佢快d止蝕
搞足球要賺錢就要肯洗錢 有杯攞出哂名先可以劏客 長期投資嚟 靠養人賣人最多回本 冇咩大錢賺
美國佬唔啱玩啦
以前金毛踢唔掂過皇馬個左閘? 而家做教練?
呢個係再以前葡萄牙黃金一代既翼鋒,同雷哥,費高個d同期
互為因果啦
最理想就係喺現有陣容,搵個教練鑿返好套體系先啦
好似依家咁有時連5碼短傳都閪既時候,幻幻幾有料都冇辦法開發到啦
補充少少,卡卡係好平買
參加埋世界盃都好似8.5M左右,平到笑
之後巴西佬知蝕全部變炒價
其他幾個係貴價貨
最貴好似係恩沙基
咁公平啲講上季喺米蘭已經大爆發
識傳波係上季開發
皮點都有功勞,至少操大隻應該關佢事先
而家佢長期有得出,間中仲有下正選
真係鄧佢高興
下季鍠簽埋包皮真係打機陣
前面三隻世界級跑狗
中場全部六角型戰士
又有kross 呢啲老將lead住
嗰四件一去就流放 之後意丙都唔收
都有得話每件5m係fair value唔使比人罰
睇過下 佢係皇有時啲處理仲成熟咗
佢上季走之前果時已經對抗好咗令佢選擇上好咗 唔會下下一野比人對落地下
我哋賣人其實真係唔係問題,改善嘅係賣人叫唔起價呢件事。

有兩億你放唔放Leao?放
80M又得唔得?唔得

點解多蒙特次次都可以炒貨出街,低價買人
低買高賣係成個球團綜合實力嘅事
揀人,談判,訓練,傷病管理,戰術發揮
樣樣做得好隊波就有良性循環

有時單一操作睇唔到好壞
用一年去睇
上年揀人同買人其實ok,係後三個做得差
Mike同Ben都傷,搞到叫唔起價
KLL更加,一個好球員變到冇哂用。
我都係堅定繼續支持紅雀

上年炒馬隊成個夏天做野合格
今年肯換教練,暫時對我胃口

後面,就結果論英雄了
搞搞下又干斯卡奧又方辛加
Milan really appreciate Frendrup's performances. Everything will depend on the next coach.
prefer嚟呢件多過件意人
宜家意人硬係覺得有d水貨味
依件場均鏟斷3.9
下季3中場 (假設賣牙賓)
RLC(Musah) - Frendrup- 賴仔(addd)
加個第六人白普
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞