[It's time to say goodbye]AC米蘭球迷討論區(437)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Leader of the Curva Sud:
"We know that Conte wants to come to Milan. But some people don't want him."
現任主席做左十幾年,波亞斯都幾難贏
我都麻麻
我嫌佢試新嘢試太得保守
獌咁鳩都帶起咗mainoo
我哋聯賽都冇嘢爭,可以試多啲新人/陣型
盧蛇應該係most people don't want him
紅雀想慳錢嘅就唔好買人課哂落去教練度算啦
點解係都西班牙人
近年真係無乜意大利本土潛力教練
明明傳統上意大利教練幾勁
葡萄牙
打起左個大恩囉,莫達都算既,迪些比,尼斯個個,李城個馬利斯卡都係意大利人,不過佢跟哥迪奧拿學野出黎既
有班多數出咗國一轉update 下反而仲好過淨係意甲
教多幾場都唔玩仲點會幫下手試
癲到
衰啲講明知走仲點會諗幫你帶新仔

btw 尋日最尾都有出下青訓
📰 @Tuttosport : Even if #ThiagoMotta is close to joining #Juventus, #ACMilan will make an attempt to attract the coach from #Bologna.

希望係真
伊巴要出下聲啦
到今日都仲豬sir正選打足70分鐘
應該俾ok4頂豬sir個位 同leao美隊夾下
睇下個效果
咁多年嚟比人搶嘢就搶得多
希望可以成功一次搶人啲嘢返嚟
其實都幾難,只係ff下佢地真係做野
咁係我悲觀
講緊幾場之前
未打羅馬,蛆狂失分嗰期
個陣試新嘢壓力最細
又可以俾主力回下氣
幫motta抬下人工咁啫
上季幫ndicka 賺多1m
擺明亂鳩咁黎架啦
作客蛆都預左係弱勢果邊要打反擊,都寧願出個季尾一定走嘅37歲慢中鋒都唔肯用ok仔
皮狗反正都係無戰術,換邦邦教幾場用下其他人仲好
試完斷咗連勝欖咪又係比人屌而家都叫keep到幾場連勝,趁祖失分嗰期拎返個第二名優勢
Motta有祖揀佢應該都唔使考慮
得幾場咁搞到時變到布洛尼咁就無謂保護邦邦啦不過都認同要bench 豬Sir 比ok4 出多啲
我好多謝豬蛇,但打反擊佢係前場真係打少個咁
要用到豬蛇需要隊波有組織入到禁區,呢隊米蘭連打空兩翼傳中都成問題
其實的確係老問題, 其實無論幾時都好, 豬Sir 都係成日亂咁彈或二傳去唔舖邊, 呢個都好影響成隊波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞