[It's time to say goodbye]AC米蘭球迷討論區(437)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
冇三千分唔識贏
同俾人睇穿得一套戰術
過嚟轉下環境啱㗎啦,最好㩒得低個解約金
干地都九成唔會,人黎到仲要睇埋轉會,至少前鋒防中一定要入到好既人選
如果係依幾個名 就冇咩好屌
快手D搞掂就得
who
希望係motta RDZ Sarri 三選一
其實一早要接觸左先啦
意人, 伊巴朋友, 唔大洗, z仔, 係衰唔夠靚仔
盧Sir被人反到收皮先黎搞
bianchin? 佢幾準
而家三個tier 1 記者大戰
佢賭motta
bianchin賭 dezerbi
moretto仲賭緊盧蛇
迪沙比要15M+, 我打死都唔信紅鳥會出
自己Deal 完 rdz輸哂佢搏炒
好似話係轉會費扣返,幾符合紅鳥精神睇下迪些比焦土緊會唔會收順d
請dezerbi就會用google人㗎嘞
本身都預前鋒同防中就收工
早安哥當bonus
白記比人拆完中場, 簽堆古靈精怪Google人, 借安素法迪, free占士米拿比佢, 佢都幾慘
GK:賣mike, free meret
同史樸叔一人出一半

DF:用simic ,A 占,T仔

MF: 推Zeroli 上一隊

FW :推Camarda 上一隊

加埋CDK沙律條數
淨賺100m
要求唔多
z仔 防中 就夠
zeroli
一次過滿足哂你兩個願望
起碼要多個右閘,頂卡拉唔住
特拉贊奴
執番身彩,今季葡超20場狂轟4球
📰 @cmdotcom: #Zlatan #Ibrahimovic is in talks with #Camarda's entourage and is convinced he can persuade Camarda to stay, despite the path Beppe Riso wanted, which was another big club.
去到隔離街會復活
又係比marotta 撚
應該係出勤率好少少嘅阿奴杜域
📰 @sportmediaset: #TheoHernandez's family would like to stay in Milan.

未dup柒鄧飛都唔可以走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞