[It's time to say goodbye]AC米蘭球迷討論區(437)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我賭唔係佢哋
傳盧Sir 4M人工
迪沙比有15M解約條款,仲要賠埋班底果筆, 睇死窮鳥唔會出
Fonseca過2個月完約, 機會大d
一係等干斯卡奧結果
米蘭以前係咪冇試過比轉會費買教練
我真心希望係後生,帶中游有料嘅教練接

或者帶荷甲葡超都得
迪些比難d, 但老老實實撇開近年白狗d光環, 佢同盧蛇既風險半斤八兩 當然揀一定係賭迪些比
RDZ有得J育成先
個ferguson 入幾球波就吹到一億神鋒
Camarda 冇一億都八千萬啦
干斯卡奧好多人講佢去英超,但真係冇了解過佢點教波
後生都係得迪沙比同莫達 比較好J
冇錢其實我煙蛇都OK 唔好盧蛇得唔得
淨係意人青訓 vs 西人閪佬已經好大分別
睇左佢歐聯打阿狗
好似防守型教練黎
3線好有紀律守到阿狗無乜機會
爭d比佢博到12碼出線
同埋成日講既就係迪沙比仲有樸蛇打好左個底留落黎
防守型教練既話,又覺得美國佬未必會諗佢
無了解佢戰術
淨係知佢以前練好多人比波圖做黑店賺好多
依2-3年無人落搭,投入又好少,都守到成績
樸蛇係咪已經搵夠
食軌個違約費就退休
我覺得本身Adli身體對抗有啲曳 好易俾人夾就甩/傳失 做唔到派路果種好淡定hold波
見過鬼怕黑,肯定揀工開,反正車個筆有排搣
之後體嘢個車迷節目主持話邊個教車仔,死邊個
肥普走的話,有排都無班落, 所以肥普死都唔會辭職
帶返車仔會比人覺得應份,帶唔起就臭朵, 所以無咩人會肯教
可能好似耶子咁
搵返中遊波去教就算
講真 盧蛇陣伏味仲高撚過詹蛇
詹蛇都係覺得佢唔夠班 都要去到打季前賽先發現佢真係踢啲戇鳩波

屌你盧蛇成績已經唔係標青 仲有啲撚國家隊+球會記錄
見到啲人唔啱使 季前/中無啦啦同你玩辭職都咪話唔好玩
干地起碼都有啲成績睇下嫌唔夠budget先擺爛 盧蛇廢得嚟仲玩呢啲
球會同球員都比佢撚鳩死
無可能伏過詹狗啦你見佢之後都冇工開盧蛇都有人斟佢,詹狗套4312硬塞入黎未打都柒左一半
但事實又真係幾十人既更衣室點管,淨係喱樣都死
之前阿積士好似想請佢,中下遊壓力細d再搵位上可能好d
占蛇熱身賽啲彈彈波好好J㗎
只係一去到正賽完全彈唔到
靠d fd子襯托,以前成日打友賽打曼聯拜仁皇馬都好識做,打到勢均力敵
紅牌嚴左啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞