[It's time to say goodbye]AC米蘭球迷討論區(437)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問平時喺佢隔離光頭影分身果個係邊個嚟
我執人口水尾架喳,問心我心目中第一位依然係莫達,之後先到干地
我對支持邊個真係好開放,結果論英雄
朗格利:
「與米蘭的聯絡? 我沒有連續性比賽,所以我想找到一個解決方案。 我的首要任務是比賽,當時是不可能的,所以與其他球會有聯絡。 然後我開始獲得機會,所以計劃改變了,但意甲是我喜歡的聯賽。」
執少少細節,買下人
對弱隊應該衰極有譜
研究下牙皮上季十六強,八強點打強隊
前四任務應該唔難嘅
除非拿記,羅馬雙雄,真藍黑一齊上力咁黑仔
皮狗咪樣版 開頭唔睇好 而家又咩結果 中間係有個冠軍呀 接受到咪得
睇咁耐波咩係好教練 大家都心中有數 覺得唔妥其實係真係唔妥 球迷都有佢自己經驗
我反而會話我地拎冠嗰年,除左我地穩定之外
算係好彩既係其他隊都派下膠
咁又放心,我接近由頭反皮到依家
之不過我唔係盲反
嗰年34場同而家同分
奪冠真係天時地利人和
撞正上季拿/今季隔離街嘅話
根本冇得打
今季衰在對兩隊藍黑+蛆
六場得二分
攞多兩,三分都冇咁樣衰
卡拉有無老拿華維果時一半咁勁
卡拉有無老拿華維果時一半咁勁
唔熟啦
但拿華斯應該偏攻擊型D啦
原來前輩 起先都冇咩 見佢亂排人 冇人用先逼住擺返啱位 到多人用返又亂排 就知奶嘢
卡拉現場睇啲意粉都屌晒老母
又唔好咁講
我又反而覺得「亂排」未必係問題
問題係皮狗點安排D人既功能同點配合
就算唔講閘收中喱D野都好,今季三線距離拉得開左D都搞唔掂啦
下下俾人封死哂D傳球路線,D大帝又唔走位又冇乜配合
我諗類似牙賓咁,冇諗過冇態起上黎會差到咁
有預感free過隔離街被改打右中堅
之後咸魚翻生
唔走位都好多年問題 都唔只佢 反而佢教有段時間d人肯跑 究竟係咪米蘭有另一班人教戰術 換咩教練d人都唔願郁
呢兩年好有左查右蘇中屌仔嗰種大帝波
個個拎波都hold 一 hold,冇人走位
COVID嗰年就全隊都好肯跑+作客之鬼
One of the clubs that discussed signing Thiago Silva was AC Milan but that option has been thrown out at San Siro.
即使卡拉防守最強果陣,我都已經屌緊佢d進攻傳球不知所謂
果陣佢可以好瀟灑咁搶完對面個波再大腳俾番對面攻過
明明打翼出身都可以咁鳩
尾嗰句笑咗
嗰個唔係小明咩?
兩個都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞