[It's time to say goodbye]AC米蘭球迷討論區(437)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
使唔使又整返個聯署叫紅雀斟莫達
signed
sales
好波,打烏雞落意乙
其實換陣都唔難
收番SALES番黎打右閘, 已經換到352
有記者暗示係Furlani唔想要Conte,同係佢想要Lopetegui
窮雀:請motta 都得
放leao+美隊
回收sales +簽Orsollni +買Zirkzee
重組搏記三叉戟
拿我呢個係邪道玩法, 我一向覺得THEO可以更強
賣LEAO, 轉352, 解夜THEO, 根本就係當年既Bale

不過好難講話賣LEAO, 以上真係我FF, 我都明
做乜成日要諗賣走自己當家球星
都係果句,十幾年前我都諗住賣伊巴好少事,結果直接黑暗十幾年
Furlani同盧sir有冇做過愛?
係一次過比PSG打包伊巴+施華
之前未續約就話。
續完約表埋忠心都日日話要賣
踢得閪嗰啲CDK Adli就要留
咁我諗主要都係為錢既姐
而又唔見得有第個皇牌好似leao咁bug
上年既買人係幾好但scouting 既野都唔好咁老定住
進攻冇leao既話真係含撚級數
leao 爆發完之後每季都起碼兩個人mark, 仲要皮狗垃圾戰術真係無人幫佢波,都仲可以每季入波助攻數字唔失禮,無左佢真係踢條春
盧蛇應該仲差過皮蛇 不了
係,尤其喱排美隊冇態就更加突顯leao既重要
美隊仲未算係擔到大旗住
影響最細一定係賣mike +ben
套現到100m左右都好好使
Theo 爆上爆落+呢種踢法出勤率奇高,有個人魅力
Leao 呢幾年G+A穩定+長約
mike都影響大架
當睇到阿記raya嗰陣真係更加明白健康既牙咪幾重要
講真暫時黎講,leao,賴屎,theo,tmr,mike喱幾個係龍骨黎
mike個問題係未肯續約今年再唔續就真係焗住賣
續唔到就當然要賣,但純粹以能力黎計,都唔係易搵替代
我調返轉諗對面vicario打得好咪又係輸,龍門真係錦上添花,補晒其他位先需要一個超貴既龍門,加埋未見過龍門咁脆,人工叫得高不如早d賣
輸近柱之鬼
Raya仲要好自信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞