GUNDAM SEED系列討論區32 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
第一次睇播freedom已經好似見返老朋友咁

之後見返命運,見到真仔個表情直頭眼淚直流
佢唔明妖女想法
埋牙講兩句就鳩縮。
寫os基拉應該係勁過美玲嘅
但美玲喺destiny有hack過zaft港口
又試過起底起唔記得左係咩情報
呢項技能喺gsf比返美玲都好合理
佢兩個就係因為記得死咗嘅人個句

已經唔係你哋長大了咁簡單
志保我當佢係外傳人物
連羅都無得出,佢反而有,已經好感動
我係唔明點撐得落am 50集劇情佢地小小愛情向嘅交流都冇 零基礎
俾起astray,更加想觀星兩個有得出
部機漂流咗去今集最終戰個宙域就正
淨係為呢part都值得入場二三四五六刷
一黎美玲當時係博埋條命咁去救阿斯蘭
二黎卡卡做首相又無時間理兒女私情
咁大家順理成章就推呢個妹妹仔上去補返個位
遲啲去二刷,今次去睇mx4d版
雖然有真am黨,但你睇下am既同人數量就知,真係撐AM嘅女仔好少

通常一係唔中意c既a粉
一係覺得美玲正過卡嘉蓮既仔
佢地都唔係好在意美玲同阿斯蘭究竟夾唔夾
點解莉古絲爆到seed,金毛爆唔到咁垃圾
鳩估am黨鐘意有條女為佢無條件付出,可以為左自己背叛家人同國家咁追隨佢
相反卡卡國家行先,奧布一定比阿斯蘭重要,所以buy美玲多啲?

雖然小說有講阿斯蘭就係深愛住為國家付出一切嘅卡卡,願意守護卡卡想守護嘅地方
所以AC主導權從來都係喺卡卡度
放つ光 空に堕ちる
比人救番啦
劇情節奏去到中段開始太快 佢呢個故事應該要分兩個劇場版先至會合理啲
真係好睇你兩個角色入面中意邊個多啲

我當CP粉大部分係女人
中意阿斯蘭多啲既就好似阿媽咁唔會介意自己個仔有幾多條女,但中意卡嘉蓮多啲既就好容易自我投射覺得男朋友出左軌
月光女武神正臭雞
A字八婆
連兼用卡都致敬埋真係
我都幾肯定ac fans入面偏c嘅人肯定係佔大多數
睇festival投票就知咩事 c第1 a第4 紅西第5
睇到一半都覺得
絕對夠料分幾次出
或者好似dune咁分三次上
佢再拆落去,我驚我冇命睇到下半集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞