GUNDAM SEED系列討論區32 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
福田:我話得咪得囉
其實acc係咪已經團滅 除咗lacus
個接口啱 夠電就開到
本身meteor駁到上去就揸到
https://music.youtube.com/watch?v=QXOMvPRSY9U&si=fU0nJKybShH_OHuT

呢段有啲似Destiny時 蘭Vs阿真弟弟的音樂
SF二式裝左defender先屈機,同埋defender 原生設計係裝落RF度,但係解唔到SF二式個頭炮把原子刀點黎,曙光社收埋部機個陣已經改定?
咁係睇佢想點寫嘅姐
一陣又第2個最完美既acc係唔知邊到訓緊又得
我印象中要核能先夠電開到
就算佢岩岩比destiny叉完電 咁樣開唔會一下用哂咩
我記得SpecII就係改良咗呢個問題
https://music.youtube.com/watch?v=iUx_ZwIrM5k&si=X2EkuJrmCbss93wq

頭嗰part有少少似
電童 準備開戰或沉重劇情的音樂
日本出左三個月 正常唔少人都飛左去睇左一兩次
包括我
曉有八咫鏡,理論上所有光子武器都反射到,但反射鎮魂曲似係穆個人將不可能化為可能既fan service 黎
disruptor一炮碎咗迦樓邏半個身
CE71-73唔知班acc係咪訓緊
btw陰謀論 粉妖借ultimate coordinator手肅清accord 以後全世界淨係佢一個洗人腦
老實講我寧願保留lacus純粹用純真既心 同治癒嘅聲線守護和平 好過而家佢有洗腦超能力呢個設定
而家有超級密涅瓦級千年號
我想有超級大天使級
AA TEAM SPIRIT FOREVER
>另外唔係好解釋到最尾點解Kira突然夠accord打
其實唔係突然夠打,係之前下下都俾人圍毆同針機先被人撳住黎打,最尾條件一樣1對1近戰就夠打有餘

佢第一場打修羅,其實同時有一大堆支援機射飛彈圍毆緊佢(唔記得仲有無其他黑騎士幫拖)

第二場一條友打金毛+修羅+成隊支援機支援艦+用對面FT裝甲廢左SF雙光束槍龍騎兵肚臍炮武功,本身SF性能上仲要弱過人

後尾轉MSF廢返對面遠程武器武功,阿斯蘭又引走咗修羅,條件對等就撳返轉人哋嚟打,唔係突然變強
果隻dd垃圾
蘭用SF都屈
戰力:蘭=准將
都話meteor本身有電
下次唔該加返係post頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞