GUNDAM SEED系列討論區32 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
雖然本身都想講見好就收
但諗諗下呢套野唔怕爛
本身都爛入骨子
笨大不如簡單啲食下老本整翻套50集Seed新動畫咪算囉
整個兩季加埋得25集既,仲要完咗連部卒機都唔認得既系列把撚咩
gsf除左ij獨自機動武鬥傳 其他人都係超級系
destiny 福田喺謝票場都放棄左解釋 掉比設計師諗機設
部mighty sf外掛機嚟 cls
應該係古魯謝點
喂foundation班撚樣公關災難,個mon d片放錯左Meer
大戰後成立compass一開始嘅興奮 之後一路打愈嚟愈低落

中間加sf搶奪 穆講到之前幾場blue cosmos遊擊隊 俾多啲機會rf同im show下火力有幾猛再接返落劇場
但seed系列一開始出果時唔係呢種玩法,有個既定形象係正常武器咁打
我都見到
好似話會
出果幕係為左試水溫
基拉同觀眾一齊唔記得左芙蕾
去到奧布外海大戰都仲係好真實系
睇完出嚟 搖撚準備 建議睇2D 再感受4D
無錯,rf im表演之餘加下新裝備背包,輕鬆大賣
福田:因為型,設定等設定諗,你有乜唔滿意自己睇多次Meteor
Seed開波除咗中子干擾器同海市蜃樓系統,全部現實都有原型
Mayu部手機真係成個CE最大嘅bug
成日覺得seed同seed d AK如果有打個電話傾就冇事發生
咁觀眾就覺得,啊,咁個設定應該係冇手機呢樣野
點知鳥又日日拎撚住個手機
唔建議
你會好似俾人打咁
chok到頭都甩
又望唔到個銀幕
未去到sf final battle都仲係一槍一彈,一刀一劍咁打
其實佢兩架係通用骨架 係咪背包可以互換 所以設定先話猛過命運 因為個拓展性強啲
MX4D都ok接受到
Lacus應該就係個下決定要打死佢班撚樣
先睇4dx、再睇mx4d
有電話 但係有中子干擾器
都係冇用

mayu個電話可能拎嚟玩俄羅斯方塊
粉紅女妖一早已經起定唒堆核能機派比班卒啦
又話簽唒條約禁機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞