GUNDAM SEED系列討論區32 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
Destiny Freedom都有 點都要有Justice啦

今集已經少戲份
我諗與其叫基拉去阻止佢
倒不如加多啲蘭同真之間嘅互動同埋衝突
最後由真去阻止蘭走歪
基拉就去到最後復出打個輔助
咁樣其實好似多啲嘢寫
可以比觀眾睇吓蘭同真點樣喺不斷衝突嘅情況下互相理解
又可以比基拉兩公婆真係休息吓唔使咁辛苦
搵番Seesaw唱(所有歌哂舊人幫手唱)點都有seed味

話麻麻果D聾撚左成班死傻尻
2個鐘去乜撚廁所
有幾遲 唔係歐美片同步或者早一日 日本片正正常常3個月
套野真係放飛自我
Destiny玩到十影葬
史大奶出黎支持下ok,但無啦啦做嘜兇靈咁嚇鳩人
呢下真係笑到出晒戲

露娜同新法子一邊打一邊傾咩女人經
又話咩月光咩咩,又話軍校成績勁過真
結果唔夠露娜打
仲有最後佢既意思其實係中意真?又話人野猴子
又串人freedom killer小心背插人一刀
咁叫因愛成恨?佢真係吸晒佩莉d八婆dna
成套野真係戰爭包裝既恩怨情塔師奶劇
但就係好睇,seed呢個系列既魔力真係好神奇
真心好聽,睇開無理由會話首歌麻麻
如果你唔係一訂就去戲院攞飛+贈品,根本就唔會有貨
係咪又係果d唔係中島美嘉就唔收貨既偏執佬
條撚樣爆seed啲時機好撚準,自由突擊暴風去曬搵古魯謝決鬥傾計果陣,得佢一部正義要守3小強,一出艦橋飛緊未見到敵軍已經seed mode
因為預售已經派晒出去,第一周好多都係A2海報 & 部份登場人物&機體的畫冊
佢話分5份 姐係要買5張先湊得齊呢張海報? 小小劏喎
之前喺松竹STORE訂呢張海報1200円
要睇返HK到底係會出咩啦
我剩係知某間係全景A2 SIZE 1張過(因為係長條、正常A2斬半)
其他地方有卡有立牌、果D就分5份
冇記錯爆seed描述係極度集中忘我狀態
貫徹佢有得揸流攤就唔集中嘅特色
仲以為只會分2d同4d 點知唔同院仲要再細分
日本食剩d特典餸頭餸尾得咁鬼少咋咩 要拎比錢買嘅物販黎做特典
d贈品好似每間院得百零二百份(每樣)
所以一個full house就佔半,一日就唔洗講,絕對係預售必有
戲院逢星期四換畫,即下星期四係2周目,見有星期四飛可以買就可以狗衝了
所以seed freedom嘅佢先最match成個人設,工作能力高,但選擇性認真工作又鹹濕嘅閪佬
入得呢個po 一定係答你seed
計晒畫風同易入口程度都係得seed同00
G武鬥傳作為香港人都好值得睇
seed好過00
00講真我會睇到瞓著
睇完有興趣可以睇埋新版UC
以為佢會將日版特典照版煮碗般黎
點知依家有日版冇嘅特典 希望張海報係松竹store張物販咁一張過
要5張/5個立牌拼埋真係小小劏
seed freedom入面佢又唔算係咁
但喺terminal度做的確啱佢
佢前兩輯成日鑽牛角尖唔知做d咩先可以身體力行去幫到個世界/幫老豆贖罪
去terminal度做d dirty野就最好
唔駛佢諗大方向 支持住佢珍惜嘅人幫佢地兜底就得
諗落佢同莉古絲都係一樣 兜底嗰陣好可靠
但兜完底可以點樣再進一步佢地都係冇乜計
再望多眼張圖係台仔第一週,咁無野了
可以解埋鯨魚伏筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞