GUNDAM SEED系列討論區32 - SEED FREEDOM 25 APR見

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
我睇戲都唔夠膽去廁所,真係怕Miss咗一野
我都係 8點檔+爆谷真係好正
朗豪個焦糖爆谷唔錯
想了解莉古絲份人
一律建議鬼佬8千字文
大部分疑問都有解答
我係MCL
好多一粒粒未爆曬
基魔:我戰鬥唔係齋屈機體性能

轉個頭屈性能屈撚爆對面
朗豪還好
如果destiny出擊唔用主題歌係用reborn會更滿足 反正之後真都有返自己bgm
不過阿真sense到基拉有危險
穆sense唔到果嘢搞笑
用ignited
當年又有童年陰影,又有個精神病隊友、完全唔負責任嘅師傅、加埋個洗腦大師,想正常發揮都幾難

依家有個又抽得又溫柔嘅隊長、仲要有女,自然發揮120%
咁我寧願用reborn 始終新歌又幾好聽
我喺日本睇咗兩次,都唔覺得氣氛好過香港睇

可能日本人太文靜
阿真弟弟 真愛係Kira San
我覺得首ed係最有seed味
反而散場嗰陣都見有唔少人話首ed麻麻
首ed 好正喎
早排係咁loop
下周特典....
2D飛,電影菲林(隨機...好似有4款)
4D飛,A2 SIZE全景名信片(一睇就知係參考SEED ED)
有D地方全景名信片會拆開5份,仲有立牌,唔知HK係咪得A2名信片...

好似係同一個人唱
呢首歌好似係SEED DESTINY ED延伸出黎咁款
https://youtu.be/k1YdSHaqtII?si=fG2m52GAELYr50M4
唔係神盾夾撚住佢,決鬥唔溶撚左佢?
我都覺得好好聽 石川智晶把聲一起個童年就返哂黎
想問今週特典有咩我網上訂左2d,去到乜都無,但一上網,見啲人個個都有贈品既
話時話,個藍波斯菊條友係咪最後神隱左

其實個世界局勢都仲係唔穩定喎
阿斯蘭爆seed好似係100%勝率
以前命運核能無電被人笑,而家整到突擊自由都無電
我反而覺得有啲位佢改設定為咗證明佢當年無柒到
BTW出嚟結果唔差嘅
小說好似話俾個核彈KO埋
不過藍宇宙應該點都會捲土重來
話晒布蘭度都俾人踢爆冇燒毁鎮魂曲
淨係呢一點嗰班唯恐天下不亂嘅小強都可以大做文章
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞