【黑b 快救?】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZI

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
唔係鏝城出cheat出到咁都唔駛俾人罰你哋利狗under高普唔駛得一個英超冠軍啦
唔明你啲手足點解咁都仲含得落口
梗係想有人一齊分享個悲劇架啦
多一隊拎冠=少左隊可以笑
高普算係咁啦
同fsg同哥狗兩大奸角對抗左咁耐
曼城冠軍1.4
阿仙奴3.25
星期日贏唔到熱刺輕鬆完季放暑假
反而覺得熱刺一定放俾鏝拎冠
除非同維拉爭前4到尾
All in 曼城收息算
曼城想贏就會贏 想要光就有光
唔夠一個月有40厘
早啲休息放下假好過啦
上邊有巴打分析咗 佢哋唔係想含
而係唔想有另一隊超越自己
呢啲真係正宗香港人 憎人富貴厭人貧

雖然大家一齊爭冠 我哋亦都唔需要佢哋支持
但都唔使做到自己咁撚卑微支持曼城下話
我見外國有利迷都話要打倒金錢足球啦

另外有啲仲無謂 屌人搶口
喂大佬sports fan base一向都係tribalism
要做風紀返小學啦
達狗辛苦了二十年後迷達反達一齊見證重奪英超
老實講我好敬重利
不過係咁開鳩post踩鳩阿仙奴真係好嘔心
我間唔時都有睇利啲波(由伊斯坦堡之夜開始睇)
我覺得隊隊波都有高低潮
人哋低潮踩兩嘢笑吓咪算
人哋上返黎都唔使講到人哋比唔上自己
但今年真係睇到利post某啲痴線佬真係有撚病
救命 佢哋又拎條大數出嚟話我哋係使得多過佢哋
老老豆豆今季開季個期,阿利應覺上關系還好,可能係因為唯二會開波屌球證既球隊,又大家都係同哥狗隻抽,熱對利球cls offside 阿狗個個都大力屌

到第一round 利阿踢完無咁開post 講籃球,又唔諗下係自己仆街開水喉淋草玩到個個一仆一夏奧隊先失平衡,球證事後睇翻都係因為呢個原因confirm 唔係誤判(利申:我無話佢confirm =一定啱,但下下斷章取義講咩打籃球就收皮啦,你唔玩賤格野唔淋水就唔會有呢件事啦屌你老母)

然後開始下下跳出黎挑機,到我地比鈕mma明黑哨,唔大力屌都算,仲要跳出黎講咩乜撚野做比阿乜撚野芝華華
為左屌阿走去顛倒黑白 你老母到季中季尾成班short 撚左咁明明利打榜尾絕殺都要爆閘,然後又開post 挑機,屌你老母有撚病,仲點respect 呢隊波啲球迷呀

所以屌你老母 你死柒出去啦,路你老母過咩mon post 狗,無事無幹係要突個龜頭出黎比人屌咁撚犯戰,死翻去利post 屌高普哭喪啦
芝娃娃:利物浦輸在唔夠多錢
計近幾年net spent最on9
要計一定係計油王入主果陣入左幾多啟動資金
冇最初筆數買勁人衝個冠軍出黎 又點會keep到賣人咁多錢
近幾年賣到條靚數就做保長
又唔睇下隊波再早幾年係咩料,人地個底係 Yaya Toure 阿古路 walker kdb 呢啲level ,洗錢係年年執一兩個位,人工又開得高

我地就個陣最勁得個回晒塘又不和既奧燒,同埋後期同達有心病既美羊叫做見得下人,其他都廢廢地,有一堆廢到free transfer都仲要搵人要,叫賣得出錢既得lwobi willock 兩個青訓,根本成隊要斬掉種重練

出面班人要唔計鏝十幾年前由廢隊年年洗大錢變強隊個期(起碼由羅賓奴開始,個時破紀錄先3000幾萬鎊,依家破紀錄係成億,所以自己計翻通漲) ,就只計人地完隊波輪到我地扔錢斬掉重練條數,又唔計人工開支差距,根本就弱撚智
佢近幾年賣人條數靚 係因為拎到冠軍 賣返d人出去保值
好似sterling咁 其實係6xM買 最後5xM賣
我地d pepe , 奧巴 賣人核突
鏝城最初開始衝冠同哥狗入主衝冠都洗勁多 果度又唔計啦 仲未計佢基建,衛星球隊果堆
賣人猁狗都勁
咩狗屎垃圾都賣到錢
轟就有沙特幫佢清貨
近幾年係細高生開始認真玩足球
我哋先開始使錢買人砌返靚隊波
加埋通脹 錢實使得多

下季到佢哋要重新買過條龍骨
條數咪一樣高
我哋依幾年賣人成堆total loss
而家黑T白T老公狗都唔似賣到
計net spend我哋肯定輸蝕啲
佢哋係咁公道嘅就由買主力返嚟個筆開始計啦
而家成隊拆散重建唔洗錢啊
鏝城油王入主08年左右
阿仙奴08-14年計落差唔多正數
到14/15到17/18 net spent唔夠2億
上面年間鏝就net spent~12億
想要冠軍梗係要慢慢加強球員質素 阿仙奴岩岩改革期洗d錢 賣人又廢所以net spent大 咁岩鏝城又收成期 拎完冠軍唔岩用既球員保值賣返出去洗少左 而家阿堆球員就咁睇全部都好保值 係睇達蛇轉唔轉化到冠軍
淨係一件pepe都蝕成億 屌你老味
好彩愛蛇期間執到巴丁,saliba賺返
今年爭到最後+歐聯八強,講真都收哂貨
我哋賣人真係太廢
好多本身值錢嘅
美羊,燒嗰啲都搞到一鑊泡咁
連猁,轟,熱都試過有bale, kane, 古天奴,夏世三呢啲
賣到一個成億救全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞