【黑b 快救?】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZI

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
拉賀域在接受《L'Equipe》通過Calciomercato.com的訪問中首先討論了祖雲達斯爭取歐冠資格和意大利盃冠軍的情況。

“如果我們能夠成功達成這兩個目標,那當然是美好的,但我們不能完全滿意。這是球會的精神,源於其歷史的需求。”
“我們曾經有機會爭取錦標,但如果你只能堅持到二月份,這其實毫無意義,也不會被記入成績。真正的考驗是在五月底,那時才能看出誰能堅持到最後。當然,我們有所遺憾,但仍有很多賽事需要努力。”

他提到自己本賽季的高效表現。
“上賽季因為我身體狀況不佳,實在太痛苦了。今年我感覺很好,這是唯一的變化,除此之外,我做的一切都是相同的,我努力工作,專注於恢復。”
“這個賽季我已經打進了17球,包括在意大利盃中的進球,但我本可以做得更多。那些為金錢而踢球的人,我不感興趣。

拉賀域評論了他對金球獎的渴望。
“顯然,我夢想著贏得金球獎,但首先有很多事情需要準備好。這確實是我的目標,球員是為了榮耀和獎杯而踢球的。”

回家吧
本身就係為左競技公平先有ffp/psr
所以我唔信會改罰錢
佢死左喺arpo
極度懷疑頭先個八軒係流浪狗黎
人地銀彈攻勢失敗就好似列斯當年歐聯常客淪落到英甲,鏝就個陣年年net spend 1億有油王照住當冇事
豪佢老母呀
森林 愛華頓果啲扣左分點計?
打官司咪打囉
就算拖佢十年
十年之後你一樣要嘔返隻盃出嚟
你老未三分顏色上大紅
億萬大軍今季一次都冇贏過我廠
嘈乜撚 廢物
佢踢得勁點過嚟
好似英足總講到明就算有問題都唔使嘔返隻盃?
幫你起左底 係鏝狗竇既人
零幾年個陣邊有可能冇問題,人地幾千萬買人入唔到歐聯係星散降班,鏝係年年泵錢又唔會俾人拆骨已經差好讓
咁大家可以繼續
你啱
就算罪成肯定罰錢了事 賭乜都得
應該返左屋企搵媽咪哭訴
嗚嗚 我地明明冇洗話錢
佢再唔黎達蛇救佢唔到
咪住先 唔係好見到條撚樣喺鏝狗竇出現過
咪睇下判左佢唔嘔返出嚟會唔會暴動
歐洲果邊一直想搞多個聯賽
英超第一個反對
如果呢鑊咁都冇後果歐超班人仲唔起哄搞9英超
宜家吹緊改例罰錢解決啦
鋪好晒路
其實00-10年代真係唔會咁樣買人
除非你係皇疤拜個D,否則基本上都係冇錢,或者唔會咁樣洗法,可能偶爾一兩季狂買
當年我記得QPR都有狂買人,但好似都冇咁多錢
你諗返當年一個C朗/伊巴個D級數先要用咁多錢(幾千萬身價)
佢年年都用成億去砌隊
唔信就算
一條罪一億ok?
有罪就得啦
到時大家都知咩事
QPR係失敗版鏝
ok 啱啱揾到了

sorry
講真,就算條友係鏝狗竇出嚟,鏝狗竇咪又係可以唔認人

邊似我地對東哥咁永不割席
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞