【黑b 快救?】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZI

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
達把口夠掂先氹到細高唔開殺戒,唔係打車前個段黑暗期可能炒左達
無論夏天點處理佐派二人,點都買個6位號,除非好信得過老公狗

老公狗就算值得比機會,我寧願放佢係左8,後備上黎頂飯,打得唔好都唔會好似6號位咁傷
用神mika bireth啦
神鋒
聯賽太緊湊都會影響歐戰表現
輸嘅係英超球隊同英國足球
英超就大賺
改名鏝超
上年暑假我仲係吹奏緊佢
唔想賣佢
上年佢係全隊最有卡士嘅一個
今年我都仲係會想佢留低
鏝超莎華
最應該賣係耶睇佢次次出場都玩碌地
而且佢人工全隊最高,同埋雞般真係岩我地,
見飯差唔多場場踢足無得休息真….
對車同對拜果場都證明咗
就算條友得5成狀態都已經可以好撚勁同改變到戰局
Class is permanent
鏝輸Saka
多傷應該止蝕
買得6號
就一定放派/佐是但一個
飯對狼隊個場尾段都feel到佢攰到仆街
好彩轟個場生性可以唔洗chur到盡
買6號喇
廢事夜長夢多
老公狗唔撚跑嫁
成日話放人
講到好似夠砌一隊B隊打盃賽咁
https://twitter.com/TheAthleticFC/status/1783768225236299973?t=xujEckHVSRxuQjJFHinhTQ&s=19

傻哥踢十場嘅數據已經好過佢成季有突。。。
如果2揀1應該留佐賣派
派值錢d 人工高d
同埋佐係球員榜樣黎,場外場內做好多指導工作
最好緊係留曬兩個+簽多個
反正期望換血多過純買人
耶放到40m 即放,買nico Williams啦
左閘辛真高都放啦,防守太廢得番後備強攻作用
正前放nk用mika啦

放:

黑兒
Nk
ESR/韋拉 (主力幫奧隊,旺都準備上一隊)

柏天奴
Cuffy(唔識內收、組織太廢、達似唔睇重)
白T
黑T

升:
Mika

買:
後備龍
6號位(zubi,但防守唔睇好)
左閘 (後備用,正選有timber)
鑽石佬(高潛,唯一係少貴同非洲盃debuff)
Nico Williams (後備翼,後生,40至50m,比較易傾,西甲buff)
前鋒 (isak,其他高價選擇不了,再唔係用mika,信傻哥繼續好表現)
如果買正前
唔買翼就留耶踢後備翼
如果買翼
唔買正前就會留耶後備正前
所以一定係買正前+翼先會放棄耶
6號雞般或者杜雷斯都啱,英超proven
但好貴
盃賽出天堂哥甜哥啤梨哥 mls 呀旺 水哥 ok 仔 全青訓陣
最應該甩手既係耶唔係派
所以我先話,反正點都買個新6號,派即傷患變得無咁大影響,只要上場有能力改變戰局就ok,佐能力太唔平衡,唔係咩對手都啱佢踢)
問題係耶人工太高,拎佢來打後備好嘥錢
我寧願俾偉拉打右後備,上場見佢打得ok,
同埋耶而家成日有埋怨隊友嘅鏡頭出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞