【黑b 快救?】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZI

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
All in椰子師傅俾徒弟達最後既波紋
請迪沙比?
雞般isak打包?
星期日熱刺都贏唔到啦 仲靠
靠b哥
鏝又全勝
過到熱都過唔到獌
分分鍾般茅比埋驚喜我地
傻嘅先會睇曼城 根本贏硬
仲要計通脹
不過算鳩數啦
上連登勿認真
開季用返g6 依家都第一緊
Solanke
皇就係用個人能力打機式咁屈你
屆屆歐聯都係咁 邊係鏝腳軟
最驚係鏝城真係和左場
但都比佢追到得失球
不過首先要我地贏哂同埋鏝失分先
主要問題係我地呢幾場失分 - 紅色

- Arsenal 2-2 Fulham (Aug 26, 2023)
- Arsenal 2-2 Tottenham (Sep 24, 2023)
- Chelsea 2-2 Arsenal (Oct 21, 2023)
- Newcastle 1-0 Arsenal (Nov 4, 2023)
- Aston Villa 1-0 Arsenal (Dec 9, 2023)
- Liverpool 1-1 Arsenal (Dec 23, 2023)
- Arsenal 0-2 West Ham (Dec 28, 2023)
- Fulham 2-1 Arsenal (Dec 31, 2023)
- Man City 0-0 Arsenal (Mar 31, 2023)
- Arsenal 0-2 Aston Villa (Apr 14, 2023)

唔講軌,鈕,失分都係差唔多一樣對手
富咸,維拉,西咸之類
諗起就嬲 鈕狗嗰場黑哨到仆街
富咸主場和最唔應該
我廠依家head緊8球
假設鏝和一場
大家都打34場就都仲keep住8球
再假設大家都贏晒其他四場
當我地場場贏1:0
鏝最少四場要追12球
都唔係無可能既
但我地都可以刷既啫

不過鏝城真係會和先算
我都想我廠可以學皇馬必要時可以屈個人能力
痢迷最撚賤
利狗個名都球場都係偷返嚟
希素球場殺人搞到英格蘭球隊5年冇歐戰踢
希斯堡球場成班撚樣唔買飛衝入球場搞到人踩人然係扮受害者
賤過115曼城
就係差呢D
我係度講過紐個場同維拉個場都有爭議(0-1個場),但好多人認為維拉個場冇問題
耶個球點會唔係12碼
那個男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞