【黑b 快救?】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZI

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
咁既陣真係幾大兢爭力
放耶、NK、白T算啦,其他仲後生有得教下

左閘已經有kiwi tomi可以頂sub 應該唔使買
寧願買隻好少少嘅中堅,巴皮同沙列巴踢到後期多咗失誤,買隻中堅輪換下抖下緊要啲
正前而家用傻哥其實都幾好,不過啲埋門同處理要再執執
我覺得係真高

勁難頂
同鏝比就唔知
但傻打正前果期攻力絕對夠
如果強哥可以早多幾場出
可能仲可以入多幾球
而且傻其實仲有進步空間
奧隊saka以前都比人話係不射男同射波冇力
黎緊真係諗下6號位點搞緊要d
跟住再諗其他後備位
多一隻快翼好緊要
我地太倚賴馬天
換咁多人太誇張啦
講真達似迷耶,唔似會放。。。
我地今季衰係mid block
入雞般好事 頂佐派正選
翼Nico Williams啦屌 Saka插喉了
呢種性格害死阿仙奴
首先要諗點放到有賺
無賺FFP計法,一賣即刻減錢
雞般俾line breaking勁唔勁
真高傳過拜同鈕想要
IQ哥幫佢重組個膝頭
下季全盛R9
真心今季睇neto 好勁,不過唔知係唔係因為佢係狼係核心同主打反擊問題,所以特別shape
啱㗎喇膝頭好返可以擒高擒低油油
肯定迷耶
另外近期達既表現似反:

Nk
真高 (最近開始反)
派 (唔信佢傷患史)

達迷但唔肯定球員想唔想留:

我哥
耶成季入四球仲講經咩

Ex goal 得6.幾本身已經廢
唔拎Watkins Solanke 個啲比,我求其拎個愛記正前 富咸正前 森林正前去比,呢啲中遊球隊都多耶一截

入得多波係其他人做到野同好彩(好彩係指Arsenal total 實際入波多過Ex goal )唔代表耶係正常

最多係話傻托踢到正前所以未係最急要買,講到依家正前位ok 咁就一定唔係
老實講 今年大唔大機會四大皆空…
印象中佢啲 a to a 唔錯。
我哥點會唔想留
之前講到除非球會要佢離開如果唔係佢唔會走
佢係球員想留但係球會未必留就差唔多
講真最緊要係 IQ 哥, 最強之人已在陣中
問下 Opta 仲有幾多 %
又亂咁up 最高係haverts
佢都講左傷住踢 歐聯唔係佢邊有咁早出線
耶做到既野無代替品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞