【黑b 快救?】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZI

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
我孫繼海果陣開始睇
我估佢地大部分球迷可能要靠google 完先知依個事實
懶得拗,只係想指出條友LOGIC好有問題,唔係話咩以前使得多就唔關而家事
計呢幾年NET SPEND?賣既人係以前使D錢買返黎,投資賺返黎,使完錢有好成績賺球迷base賺比賽獎金,果陣唔使錢點滾到而家D野返黎俾你所謂"從良"
同埋重金打造完條龍骨修修補補就唔好同我地重建比啦

不過唔想理人咁多做好自己算啦
唔好仲停留係10年前印象淨係識洗錢啦

呢句幾好笑講到賣果d人唔係以前買番黎咁
我仲記得果陣鏝個龍係占士
仲有烏龍王李察鄧尼
鏝狗仔唔計通漲?
當年用5000萬up買後衛又係開先河
直接1億買基利殊唔講價又係開先河
用以前既價同而家既價溝埋講
人地騎住鏝三冠王氣燄教埋你睇波都仲得
反正人地成世係波台都唔會輸
曼城名宿 舒米高
我係他信爸爸嗰陣開始迷曼城

晒時間做埋啲on9 嘢
大個仔啦大家都
人地on9 又陪人on9
直接block 咗佢算啦 晒時間
洗得大唔緊要 但油王擺明唔冇跟遊戲規則玩
鏝狗竇啲人有撚病

自己入嚟爆閘 比我哋屌 仲要話返我哋發爛渣
你估個個都係下撚咁廿年老粉絲咩
鏝既money ball 勁在1億買左條友唔啱洗可以第2季再揼1億買第二個替代
其他球隊邊做到咁呀1億水貨要硬食
成個連登波台都係呢啲小學雞 現實根本唔會見到呢啲球迷 睇波只係娛樂,佢地咁能上心
下?你地個祖狗直頭人肉想起我底啦,賤種狗

不如問下你地祖狗係咪人生做廢老要淪落到喺連登咁撚得閒cap 圖起人底啦,仲要弱撚智到連理解能力都無
之前收嗲蛇入鏝po想吹水比人屌到喊咁出返黎
細個睇胡禮仔同micah Richards
佢地好撚鍾意資格論
撐果隊波有成績先俾搶口
唔知以為班勝利球迷細蚊仔有份落場
唔通我忽然話自己係皇迷就可以叫班勝利鏝迷收皮咩
又話我地排榜首果陣好撚搶口
講真我地排第8第5果陣咪一撚樣
佢地d邏輯好撚好笑
話佢地金錢足球 佢地就搬車出黎擋
車有錢唔成功 唔代表佢地唔係靠錢成功
最叻就係搬transfer net spend出黎J話自己唔係金錢足球
起球場 起青訓場 建立先進青訓系統 南美球探網絡
仲有十幾隊衛星球隊一定係唔洗錢就無啦啦有啦
我從來唔覺隊波贏直接代表球迷贏
改個account名有幾閒
邊隊贏就改邊隊
經得起歷練先係型
睇下班車狗 有身份危機
post又推得慢 幾撚好笑
仆街我果陣入埋去道歉都俾人屌返出嚟,俾人屈風紀添

家下佢地想做風紀呀?

俾人告撚到降班先學人講嘢啦
鏝城唔用銀彈攻勢點樣買Lescott, Shawn Given, Gareth Barry做文仙尼龍骨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞