【黑b 快救?】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZI

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
東哥都係好聲好氣咪又係俾人屌
做乜𨶙ちいかわ
Isak 之前踢西甲嗰彈傳過咪又係俾呢度屌廢
最近室主走去剪頭髮換咗個造型,室友雖然唔會知頭盔下的我係點樣,但髮型的確肩負責任。

由利記阿諾到阿記薩卡,全部英超年青球員因為過份姿整,都曾經令佢地賽事狀態下滑。高普更公開表示過,對一度雷鬼鞭子頭的阿諾終於唔再姿整剪返正常短髮後感到安慰。而阿記賓韋治早排試過轉白頭髮後出事仲即擺烏龍,真係唔好唔信邪。

當車路士主將安素要做手術收咧之時,近來備受批評的前鋒積遜操練時被發現轉換髮型,將藍色Highlight華髮卸下,以剷青造型示人。

好似《Slam Dunk》櫻木花道咁,話唔定之後會重新做人回復射手本色,車迷俾個機會佢啦。球員髮型多花款,嚟緊下季利記同曼市雙雄領隊髮型就似乎千篇一律了🧑🏻‍🦲

by 蘭斯貝利

NJ
買完借返俾自己
柒少場都帶得開

最次喺最霉嗰陣先打愛蛇
高daddy救未
特別係其他聯賽 都只係得一季貨仔睇過既 更加唔可信
最少都要似timber果類 係就係荷甲 但踢過3 4年正選 又有歐戰
有國家隊入下 個sample夠大先
達一打愛蛇就出on9陣
之前我我我假9 痴撚線
光頭係最好髮型?
2隻西班牙狗都係哥狗卧底黎
目的就係幫佢整D玩具出黎同佢爭下 等佢有D娛樂
真係差D爭到果陣就夾計自爆
6號迫切喎 講緊派佐會走一個 飯勉強打到
https://twitter.com/CFCBlues_com/status/1783491488468398166?t=gMuzlezTd0k_5XDUgvaRgA&s=19
童年回憶之一AVB做埋d on9嘢,唔怪之得咁快兵變
覺得達蛇買人
如果買後生 一定會買啲踢到2個位嘅人
所以我覺得如果要買
應該係買
6 + 右8
9 + RW
RB + RCB
Ornstein: I'd expect one of Thomas Partey and Jorginho to leave this summer. Perhaps that might be Partey because he could raise some money.
唔走咪唔洗買
最迫切係翼/正前/中堅
其實兩個都想留,能力上會揀派對留,但太多傷,而且放走收番個好價真係幾幫到手
100m watkins
通常呢度傳果啲都未必會成事
可能真係可以welcome麥總
原來鏝狗黑到咁,踢閪咩
留強就買傳控勁=Zubi
留佐就買身體勁=般g
佢哋會話我哋係技不如人
正前market水最深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞