【黑b 快救?】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXXZI

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
想攞金球就過嚟砌低夏撚
我就係想講呢樣嘢,買人買到年年兩套陣

好似完全唔使理啲限制咁
想攞金球唔好嚟英超
英超不嬲俾其他國家記者歧視
唔好留祖喇
大家最後希望既利好因素

森林 基斯活、西蒙sir、艾蘭加、地獄主場、啱啱俾人黑、護級、愛狗贏咗波

狼隊 The Korean guy、真阿 Doherty

富臨 韋利安 (利奴25比無撚用)

熱刺 The Korean guy、手足羅美路、爭前4

西咸 師父耶絲、牛油安
其實金錢足球有咩咁失禮人點解唔認
鏝狗再嚟我屌撚到你化呀
係佢地眼中哥狗係無敵既完美既
事實係黑金足錢班勝利球迷點接受到呀
支持
咱們中國之星李鐵老孫
連官方都走出嚟覺得有問題 你新4424點救你哋玩吖
我地想要金錢足球咗好多年而家先知一億買一件係咁撚爽
澳職墨城 日本水手 西甲基羅納 全世界都有球會幫你養人 食蕉啦錢平鏝
【Now Sports】賓福特主帥法蘭駁斥外界指球會已為東尼設好身價,準備今夏將這位前鋒賣去阿仙奴或曼聯。
28歲的東尼(Ivan Toney)勢必成為今夏轉會市場的搶手貨,有傳聞稱賓福特已打定輸數,覺得留不住這位前鋒,所以已為他開好5000萬鎊的要價,等待其他球會提出正式轉會邀請。

不過,法蘭周四接受訪問時,就堅稱球會沒有為東尼設定價錢:「你可以問問基爾斯(賓福特足球總監)和賓咸(主席),因為他們會回答得更好,但我很確定答案是沒有。」

他隨後補充,不會設價是因為一切視乎表現:「我認為這和表現有關。如果你最近能突然射入5球,那麼身價就飆升了。如果一名前鋒隨著時間一直表現穩定,或許他就會有很好的身價。」

東尼是阿仙奴增強鋒力的目標之一,但曼聯似乎也對這位前鋒感興趣,因為去年夏天簽下的海倫,表現並不穩定,希望引入東尼來加強前線的競爭。
咁今年重奪唔到就獻祭你
覺唔覺啲人喺office除鞋等乾好無家教。
班細蚊仔係咁
鏝狗竇直頭鳩到話阿狗想買雞般又係抄佢地光頭功課
明明呢件去狃之前達狗已經想要
傻哥個位193 一定又係抄哥狗用高大前鋒啦
真呀 D錢又唔撚洗我比
邊個唔想自己隊多球星
好似FSG咁撚度宿 要買遠藤航呢D料死頂唔通睇得好爽咩
關人咩事
達狗乜都係抄哥帥

唯獨金錢足球唔係 我地鏝出名白手興家 成功需苦幹
髮型抄唔到
好撚委屈
仲要俾全世界屈115都迎難而上
有冇人覺得foden 係勁過巴丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞