[三差激]韋斯咸 vs 利物浦 2

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
卡華路就似fsg作風 佢都唔太信
上個transfer window 冇咁明顯
反而今個就擺到明全部都係佢driven
最沉試過4季無歐聯打
係咪又要踢力架杯? 見黑人無google過
荷蘭黑
其實好早就放棄
佢嗰啲chance missed一次半次甚至五次六次
都可以話係運氣問題
十幾廿次就一定係個人問題
雖然次次都有人話冇佢連chance都冇
咁係咪就要兩舊屎搵舊香啲嘅啃
係咪可以接受佢跑到啲機會出嚟但又唔識入
與其係度浪費希望不如及早抽身止損搵過第二個人J啦

利申唯一不捨佢靚仔
Edwards and Hughes 好明顯唔想再有第二次klopp 咁大權manager 發生先揀光頭啦
厄瓜多爾 睇錯
越講越似真係反咗面
白卡度朋友
點止之後都應該係好似以前咁浮浮沉沉爭歐霸位
所以點解manager 唔應該咁大權咁大say

同sporting director /ceo 應該互相制衡

唔係好似高普硬頸撚咁就含得撚
人工大咬就應該唔係既 吹人貪錢呢D通常係fsg手法
應該係要既權大所以唔要佢姐
但有成績嘅教練 除咗安76之外都對球員有要求 同時好撚硬頸
咩似
呢啲公開秘密嚟
好老實傻紐真係好雞肋
佢唔可靠大家都心知肚明
但又唔可以話全廢
4季得2次歐霸打
資源錯配,啲錢去晒攻擊球員度,防守買多個因航2.0,季尾都無咁傷
借佢搵西咸過橋飛起佢 同時話佢大咬 呢件事好F$G
後1.0重點收購

1. 泰:失敗
2. Jota:算最好 但容易受傷
3. Konate:成功
4. Diaz:中規中矩 真係唔係文尼嗰皮
5. 紐:公道講句唔係徹底水貨 但暫時真係完全說服唔到佢可以做trustworthy嘅正前
6. Gakpo:中規中矩 完全做唔到f9接班假9
7. Mac:成功
8. 蘇保:上半季嘅表現某程度上都算說服到大家對佢暫時觀望住先
9. Grav:呢件大家都知一定唔係即食

9件基本上係得三件半叫成功
我唔計tsimikas endo
呢兩件定位就真係唔係可以同上面九件相提並論
佢速度爆發都真係幾大威脅嘅
屌 robbo開左勁多閪角
慳埋唔夠球員出糧
泰算失敗咩 本身都係拎嚟衝一兩季 有一季衝四冠 已經算賭贏咗
咁講真,高普有份玩爛
攬廢人,續老將,亂買人
見過鬼怕黑
呢個巨星級人工
有乜可能四季淨係踢咗一季好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞