[三差激]韋斯咸 vs 利物浦 2

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
仲有
聯賽杯決賽
18歲又反而ready?

因為8 9傷哂嘛

頂佢個肺
18歲利青訓會唔ready對愛華頓?
希望下個領隊可以將佢變世一中場

D視野真係勁
但防守真係嚇死人
嚟緊都餘咗呢隊閪波浮浮沉沉

輸波後啲喉舌報嘴臉 明屌傻鈕暗屌高普

咁樣對利最偉大教頭 fsg同班仆街高層都係狗嚟

自從edwards返咗嚟之後 權鬥到出晒面
好難怪對波唔沉
個個喺度屌傻鈕 屌高普入咗件垃圾死攬
但市面上有咩同價位好中鋒

下年等沙拿走埋 睇吓edwards又入咗咩貨
咁就唔好放佢係後備啦
其實補無機會係廢中個套開始俾人睇到了弱點。
亞特個場,後場唔逼你,留空位俾你自己慢慢猜。
中場就緊逼,斷你傳送,逼你下下後場大腳斬去前場。
戰術單一又低成功率

但係討波又無任何應對方法

個兩場睇完先有個諗法,廢中走換一換人戰術可能都係好事
新領隊叫屎落,好難聽
無人估到8強先黎輪換雪到硬晒既屌尖
無成本點解唔放
起個朵 荷蘭大哨 定白花油王子
聽晚唔會再出 8 + 9 + 宗師 + 11 掛, 俾人屌到咁
應該航 G 個D會出番
史洛比

@比清
十場有八場都自己派膠先輸一球真係dunno do what
(SL人UT)
叫屎甩
依兩季好多時都係一開波唔集中mark漏左個人就先輸一球
搞到成撚日都要後追
個荷甲三流光頭佬可以令利沉淪幾多年?
淫娃sir
以後aim前四,大家睇波唔使咁緊張,幾好
無謂啦
依家隊波無曬鬥志 跑多兩步拎波用波都唔得
親身去到現場個feel 仲衰
佢識用佳宝就好
希望新教練可以直接推Taa 上中場位
唔撚洗再玩個內收
牙樂係又愛又恨, 上場富咸又會入球世界波, 斬波最準係佢同麥卡, so far 我覺得麥卡最穩定, 但牙樂好多時10 球有4/5 球都9 斬, 但總有2/3 球係睇到你哇哇聲, 所以防守差係事實, 當全隊都沉,佢唔會畀人插得太勁, 每場總有d離譜過佢n9 ,傻波, 沙 , jones , jg 呢d
新人你唔比機會佢 佢永遠都會係新人

你比機會佢 佢唔追波唔跟戰術行 mentality唔得係另一件事

如果佢新人 你expect 佢execution 好似舊人100%跟足 你記好有問題啦廢中
高普死攬d垃圾契仔對其他人公平咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞